Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sejšeli

Putovanje u Sejšeli avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Sejšeli (Seychelles) – ostrva večitog sunca, kako ih često nazivaju, nalaze se u zapadnom Indijskom okeanu. Sejšelski arhipelag čini 115 ostrva. Najveća medju njima su Mahe, La Dig i Pralin, ujedno i najinteresantnija za veliki broj turista iz celog sveta. Glavni grad Sejšelskih ostrva je Viktorija, koji se nalazi na ostrvu Mahe, gde je smešten i međunarodni aerodrom. Viktorija nosi titulu najmanjeg glavnog grada na svetu.

Beograd - Sejšeli trajanje leta

Kako na ovoj relaciji ne postoji direktan let, tačno vreme trajanja putovanja ne može se odrediti. Trajanje leta zavisi od toga koliko traje pauza na aerodromu gde prelazite na let za Sejšele, kao i od udaljnosti Beograda, odnosno Mahe od grada u kojem je presedanje. Letovi kompanije Turkish Airlines sa presedanjem u Istanbulu i pauzom od 1h 40min su obično najkraći, pa putovanje od Beograda do Sejšela traje oko 11h.


Avio karte Beograd – Sejšeli

Za relaciju Beograd – Sejšeli ni jedna avio kompanija ne nudi direktan let. Sa presedanjem, iz Srbije do Sejšelskih ostrva može se stići letovima sledećih prevoznika: Qatar Airways (presedanje u Dohi), Turkish Airlines (presedanje u Istanbulu), Emirates (presedanje u Dubaiju), Etihad Airways (presedanje u Abu Dabiju), Swiss Air (presedanje u Cirihu), Lufthansa/Condor (presedanje u Frankfurtu) i Austrian Airlines (presedanje u Beču).

Dolazni aerodrom za sve međunarodne letove ka Sejšelima nalazi se na ostrvu Mahe, na oko desetak kilometara udaljenosti od glavnog grada Viktorija, sa kojim je povezan autoputem.

Kako bi ste bili informisani kada su karte za Sejšele najpovoljnije, predlažemo da na našem sajtu pratite promotivne akcije avio kompanija.


Vreme na Sejšelima

Tokom cele godine temperatura na Sejšelskim ostrvima ne pada ispod 20 stepeni. Ali, kako većina turista ovde dolazi sa očekivanjem da će uživati u sunčanim danima, treba naglasiti da je kišni period od novembra do marta, pa bi trebalo izbegavati taj period godine. Padavine su slabije od aprila, a najlepše vreme je od juna do septembra, kada Sejšeli imaju najveći broj posetilaca.


Vremenska razlika između Beograda i Sejšela

Vremenska razlika između glavnog grada Sejšela i prestonice Srbije iznosi 3 sata, odnosno u Viktoriji je +3 sata u odnosu na Beograd. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Sejšela online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Sejšele online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SEJŠELIMA

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Sejšelima

VALUTA

Sejšelski rupi (SCR)

PIVO

0.5 lit

60 SCR

RESTORAN

Prosečan

restoran

425 SCR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

7 SCRCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.