Rezervišite Vaš let
Više opcija


Seul

Putovanje u Seul, Južna Koreja – avio karte, cene, korisne informacije...

Seul - glavni i najveći grad Južne Koreje, poznat je po tempu života i često dobija epitet “grad koji ne spava”. Moderno i tradicionalno su ovde u simbiozi, pa je sasvim normalno da šetajući kroz grad, među brojnim modernim zgradama i tržnim centrima, naiđete na neku kraljevsku palatu staru više stotina godina, park ili botaničku baštu. Seul ima pet palata koje bi trebalo da posetite, a o korejskoj kulturi i tradiciji možete saznati u brojnim muzejima. Mnoge turiste, svojom energijom, umetničkim duhom i konstantnim provodom privlači i studentska četvrt Hongdae. Da biste potpuno osetili grad, prošetajte ulicama Seula noću i probajte neki od korejskih specijaliteta.

Beograd - Seul razdaljina i trajanje leta

Ako planirate da putujete u Južnu Koreju i njen glavni grad Seul, za početak je potrebno da se pripremite na minimum 12 sati putovanja. Kako od Beograda od Seula ne postoji direktan let, za više od 8 hiljada kilometara vazdušne razdaljine, potrebna su minimum dva leta.


Avio karte Beograd - Seul

Od Beograda do Seula za sada najbrže možete stići letovima avio kompanije LOT, sa kratikim (45 minuta) zadržavanjem na aerodromu u Varšavi.
Druge avio kompanije koje poleću sa beogradskog aerodroma, a imaju letove do Seula sa samo jednim presedanjem su: Turkish Airlines, Aeroflot, Etihad, Qatar Airways, Lufthansa

Avio karte za letove od Beograda do Južne Koreje, pronađite na našem sajtu, unoseći željene datume putovanja. Povoljne karte za let do Seula možete obezbediti tokom promotivnih akcija koje povremeno objavljuju avio kompanije.


Viza za Južnu Koreju

Građanima Republike Srbije nije potrebna viza za boravak na teritoriji Koreje, ukoliko je boravak kraći od 90 dana. Savetujemo da sve informacije oko potrebne dokumentacije proverite pre puta, u ambasadi države u koju putujete.


Vremenska razlika Beograd – Seul

Vremenska zona između prestonice Srbije i glavnog grada Južne Koreje iznosi +7 sati. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu do Seula online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Južnu Koreju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SEULU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Seulu

VALUTA

Južnokorejski von (KRW)

PIVO

0.5 lit

4.000 KRW

RESTORAN

Prosečan

restoran

22.000 KRW

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.250 KRWCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.