Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sevilja

Putovanje u Sevilju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Sevilja - glavni grad španske pokrajine Andaluzije, smatra se jednim od najlepših gradova Evrope. Sevilja je poznata po koridi, raskošnoj arhitekturi, kao rodno mesto Don Žuana i po tradicionalnim španskim jelima u kojima ćete ovde sigurno uživati. Ovde ćete imati priliku i da vidite najveću srednjovekovnu i gotsku katedralu u kojoj je sahranjen Kristofer Kolumbo. Sevilja se nalazi na nadmorskoj visini od samo 6 metara, a od Atlantskog okeana udaljena je oko 50km. Kojim god putem da krenete, u Sevilji ćete naići na neku atrakciju ili zanimljivi predeo, nešto jedinstveno i nešto što će okupirati vašu pažnju.

Avio karte za Sevliju

Direktan let od Beograda do Sevilje ne postoji, pa putovanje između ova dva grada zahteva minimum dva leta. Trenutno najkraće putovanje nudi kompanija Lufthansa, čiji let do Sevilje sa presedanjem u Minhenu, traje 5 sati i 35 minuta. Ali i letovi drugih prevoznika uglavnom traju do 8 sati, računajući i pauze.

Avio kartu za let od Beograda do Sevilje, veoma jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Sevilje, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Najbolje vreme za putovanje u Sevilju

Sevilja je grad u kojem ćete sigurno uživati tokom cele godine, ali ako niste ljubtelj visokih temperatura verovatno ćete želeti da izbegnete jul i avgust. Period od septembra do januara može da bude najprijatniji za one koji žele da propuste brojne turiste i opušteno uživaju u gradu, ali uz česte padavine. Glavna sezona jeod februara do juna.


Kako da kupim avio kartu do Sevilje online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Sevilju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SEVILJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Sevilji

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

15 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.40 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.