Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sidnej

Putovanje u Sidnej avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Sidnej – po broju stanovnika najveći, a ujedno i najstariji i najznačajniji grad u Australiji. Sidnej je grad koji nudi pregršt mogućnosti, što je jasno ako se uzme u obzir da ga svake godine poseti veliki broj turista. Pored brojnih znamenitosti kao sto su Sidnejska Opera, Sidnejski most, kvart Roks, kružno pristanište, zgrada kraljice Viktorije, toranj, ovaj grad se može pohvaliti brojnim lepim plažama. Ako poželite da se odmorite od šetnje gradom, sedate u čuveni Hajd park koji je urađen po uzoru na istoimeni u Londonu.

Beograd - Sidnej trajanje leta

Ukupna dužina trajanja leta zavisi od toga kolika je pauza između letova. Najkraće putovanje od Beograda do Sidneja traje 21 sat.


Putovanje od Beograda do Sidneja avionom

Direktan let između ova dva grada ne postoji. Avio kompanije koje imaju letove na ovoj relaciji, a koji podrazumevaju samo jedno presedanje su: Etihad Airways, Qatar Airways i Emirates. U zavisnosti od toga za koju se kompaniju opredelite, avionska karta podrazumevaće presedanje u Abu Dabiju, Dohi ili Dubaiju.


Vreme u Sidneju

Iako je Sidnej grad u koji ima smisla otići bilo kad tokom godine, najprijatnije je ići u oktobru, novembru ili krajem februara i u martu. Tokom ovih meseci vreme je lepo i sunčano, ali temperature nisu onako visoke kao tokom leta koje traje od decembra do februara. April takođe može biti lep mesec za obilazak Sidneja.


Vremenska razlika između Beograda i Sidneja

Između Beograda i Sidneja vremenska razlika iznosi +9 sati, što znači da je u ovom australisjkom gradu devet sati više u odnosu na vreme u Srbiji. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Australiju

Gradjanima Republike Srbije neophodna je viza za boravak u Australiji. Ako planirate putovanje u Sidnej, predlažemo vam da proverite potrebnu dokumentaciju za vizu u ambasadi Australije u Beogradu.


Kako da kupim avio kartu do Sidneja online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Sidnej online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O SIDNEJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Sidneju

VALUTA

Australijski dolar (AUD)

PIVO

0.5 lit

8 AUD

RESTORAN

Prosečan

restoran

42 AUD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 AUDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.