Rezervišite Vaš let
Više opcija


Sofija

Putovanje u Sofiju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Sofija – prestonica Bugarske, ubraja se u najviše gradove u Evropi. Iako je okružena planinama, na svega 450 km udaljenosti od grada, prostiru se obale Crnog mora i poznata bugarska letovališta. Ovaj grad ima dugu i burnu istoriju. Od mnoštva sadržaja i znamenitosti koje vas očekuju u Sofiji, pažnju će vam sigurno privući najveći pravoslavni hram na Balkanu – Sveti Aleksandar Nevski, nacionalni park Vitoša kao najveće blago grada, Orlov most u samom centru grada kao i mnogo lepih parkova. Pored ovoga, u prestonici Bugarske ćete imati priliku da uživate u brojnim tradicionalnim i internacionalnim restoranima, a grad vas neće razočarati ni u noćnim satima.

Beograd - Sofija udaljenost i trajanje leta

Udaljenost Beograda od Sofije je relativno mala, bilo da se govori o drumskoj ili vazdušnoj. Kolima je potrebno preći put od 397 km, dok avion prelazi put od 330 km.

Let od Beograda do Sofije u proseku traje sat vremena i 10 minuta.

 

Avio karte Beograd - Sofija

Iako je prestonica Bugarske relativno blizu Beograda, putovanje avionom do Sofije znatno ubrzava i olakšava konekciju između ova dva grada. Svakog dana, sa beogradskog aerodroma, poleću avioni za Sofiju.

Kompanija Air Serbia u ponudi ima direktan let od Beograda do Sofije. Kako za putnike koji idu u Bugarsku, postojanje ove linije je prednost i za sve one koji iz Sofije nastavljaju svoje putovanje ka nekom drugom gradu. Direktan let od Beograda do Sofije u proseku traje malo više od sat vremena, tačnije 1h i 10min. Polasci su svakog dana, pa se tako od Sofije do Beograda može putovati tokom cele nedelje.

 

Cena avio karte Beograd - Sofija

Iako cena avionske karte tokom godine može znatno da varira, za let od Beograda do Sofije uglavnom najpovoljnije cene ima kompanija Air Serbia, s obzirom da jedina ima direktnu liniju.

Cenu avionske karte od Beograda do Sofije, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Sofije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Sofiju, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Aerodrom u Sofiji

Međunarodni aerodrom u Sofiji je i glavni aerodrom u prestonici Bugarske. Iz centra grada, javnim gradskim prevozom je lako doći do aerodroma. Letovi avio kompanije Air Serbia sleću upravo ovde.

 

Kako da kupim avio kartu za Sofiju online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Amsterdam online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SOFIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Sofiji

VALUTA

Bugarski lev (BGN)

PIVO

0.5 lit

2.50 BGN

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 BGN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.60 BGNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.