Rezervišite Vaš let
Više opcija


Split

Putovanje u Split avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Split – najveći grad u Dalmaciji i drugi po veličini u celoj Hrvatskoj. Ovo je jedan od najsunčanijih gradova Evrope. Kako je ovo najveća vazdušna i primorska luka istočne obale Jadrana, veliki broj ljudi na ulicama ovog grada ne bi trebalo da vas začudi, posebno ne u letnjim mesecima. Takođe, mnogi turisti se odavde upućuju i ka obližnjim hrvatskim ostrvima. U letnjim mesecima, kada najveći broj punika iz Beograda ide za Split, postoji direktna avionska linija koja spaja ova dva grada.

Beograd - Split razdaljina i trajanje leta

Od Beograda do Splita, kolima je potrebno preći put od 800 km, što u proseku traje 7 sati. Putovanje avionom traje sat vremena i definitivno je komforniji i lakši način da se iz prestonice Srbije dođe do Splita.


Avio karte Beograd - Split

Iz Beograda do Splita može se stići i avionom, ali direktan let postoji samo u letnjem periodu. Air Serbia i Croatia Airlines su dve avio kompanije koje saobraćaju na ovoj relaciji.

Raspored letova zavisi od datuma, odnosno perioda u godini. Pa tako, od maja do sredine juna iz Beograda postoje tri polaska nedeljno za Split - ponedeljkom, sredom i petkom. Isti raspored letova važi i za kraj septembra i početak oktobra. Ako putovanje do Splita planirate za period od sredine juna do druge polovine septembra, na raspolaganju su vam letovi svim danima osim nedeljom. U zimskom periodu direktna linija Beograd – Split se ukida.

Kako ova linija postoji samo od sredine maja do sredine oktobra, potražnja za avionskim kartama je pojačana i zato savetujemo da na vreme obezbedite mesto u avionu. Cene avionskih karata za direktan let Beograd – Split su očekivano veće u samom jeku sezone - jun, jul i avgust, ali sve to ne mora da bude pravilo jer avio kompanije ponekad daju i promotivne cene.


Kako da kupim avio kartu do Splita online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Split online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SPLITU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Splitu

VALUTA

Hrvatska kuna (KN)

PIVO

0.5 lit

18 KN

RESTORAN

Prosečan

restoran

125 KN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

11 KNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.