Rezervišite Vaš let
Više opcija


Stokholm

Putovanje u Stokholm avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Stokholm – grad podignut na 14 ostrva, prestonica je Kraljevine Švedske. Čak jednu trećinu površine ovog grada čini voda - jezero Malaren i Baltičko more. Stokholm spada u najcivilizovanije i najuređenije gradove Evrope. Iako je klima takva da je u većem delu godine hladno, maksimalnih 20 stepeni leti prijatna je temperatura za obilazak grada. Kako je standard u Stokholmu vrlo visok i cene su u skladu sa tim, za sve koji žele da posete ovaj grad pozitivna stvar je što iz Beograda postoje i low cost letovi za Stokholm.

Beograd - Stokholm razdaljina i trajanje leta

Udaljenost Beograda i Stokholma iznosi oko 2.300 km. Uzimajući ovo u obzir, jasno je da većina putnika za Stokholm bira avionski prevoz. Direktan let od Beograda do Stokholma u proseku traje 2 sata i 40 minuta.


Avio karte Beograd - Stokholm

Iz Srbije do glavnog grada Švedske avionom se stiže letovima čak četiri avio kompanije - Air Serbia, Wizz Air, Norwegian i Ryanair. Prve tri imaju polaske sa beogradskog, a avioni Ryanair kompanije poleću sa niškog aerodroma.


Air Serbia letovi Beograd - Stokholm

Avio kompanija Air Serbia ima direktan let na relaciji Beograd – Stokholm, a sletanje je na aerodrom Arlanda, u Stokholmu. U zavisnosti od perioda godine, menja se i broj polazaka tokom nedelje. Ako putujete u periodu od maja do novembra, na raspolaganju su vam svakodnevni polasci. Ostalim mesecima broj polazaka je manji, ali to varira od meseca do meseca.


Wizz Air letovi Beograd – Stokholm

Na sreću mnogih koji su zbog velikih troškova putovanja odlagali posetu Švedskoj, low cost kompanija Wizz Air ima redovne direktne letove od Beograda do Stokholma. U većem delu godine postoje tri redovna polaska – utorkom, četvrtkom i subotom. Let četvrtkom može biti ukinut u zimskim mesecima. Cena avio karte je uglavnom niža u odnosu na ponude ostalih avio kompanija. Razlika je i u dolaznom aerodromu, jer avioni Wizz Air-a sleću na aerodrom Skavsta koji je oko 100 km udaljen od centra Stokholma, ali je prevoz do grada vrlo dobro organizovan. Avioni kompanija Air Serbia i Norwegian sleću na aerodrom Arlanda, koji je oko 40 km udaljen od grada.


Norwegian letovi Beograd – Stokholm

Norveška low cost kompanija Norwegian takođe ima direktan let od Beograda do Stokholma. Broj polazaka je manji nego kod ostalih prevoznika, pa tako Norwegian leti jednom ili dva puta nedeljno od Srbije do Švedske. Avioni ove kompanije sleću na aerodrom Arlanda, a let traje oko 2 sata i 35 minuta.


Ryanair letovi Niš – Stokholm

Ryanair letovi iz Niša za Stokholm su svakog ponedeljka i četvrtka. Polazak sa niškog aerodroma je u kasnim popodnevnim časovima. Let traje 2 sata i 45 minuta, a sletanje je na aerodrom Skavsta koji je oko 100 km udaljen od centra Stokholma. Na isti aerodrom sleću i avioni Wizz Air-a, koji poleću iz Beograda.


Kako da kupim avio kartu do Stokholma online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio karte za Stokholm online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O STOKHOLMU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Stokholmu

VALUTA

Švedska kruna (kr)

PIVO

0.5 lit

60 kr

RESTORAN

Prosečan

restoran

350 kr

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

40 krCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.