Rezervišite Vaš let








Više opcija


Štutgart

Putovanje u Štutgart avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Štutgart - iako po broju stanovnika relativno mali, ovaj grad ima mnogo toga zanimljivog da ponudi svojim posetiocima. Ovde će vas dočekati muzeji, stare crkve, romantični dvorci, ali i avangardna i moderna umetnost. Interesantno je da se najbolji pogled na grad pruža sa vrha kule železničke stanice, a ne sa TV tornja koji je simbol grada i dostiže visinu od 217m. Štutgart je poznat po kvalitetnim vinima ali i kao grad u kojem se nalaze fabrike najpoželjnijih automobila na svetu – Mercedes i Porše. Od Beograda do Štutgarta se lako može stići direktnom avionskom linijom, a raspored letova možete proveriti na ovoj stranici.

Trajanje leta Beograd -  Štutgart

Avionom, od Beograda do Štutgarta, potrebno je preći vazdušnu udaljenost od 964 km. Kako postoji direktna avionska linija koja spaja ova dva grada, najkraće trajanje leta je 1 sat i 45 minuta. Za putovanje automobilom, bilo bi potrebno više od 11 sati vožnje.


Beograd – Štutgart direktan let

Air Serbia je jedina avio kompanija koja u svom rasporedu ima direktan let od Beograda do Štutgarta. Polasci su šest puta nedeljno, odnosno svakog dana osim četvrtkom. Svi avioni kompanije Air Serbia sleću na međunarodni aerodrom u  Štutgartu, od kojeg se do centra grada može stići gradskim prevozom za svega 30 minuta.  


Letovi za Štutgart, sa presedanjem

Pored direktne linije koju nudi kompanija Air Serbia, veliki broj prevoznika takođe ima u svom redu letenja letove od Beograda do Štutgarta, ali sa pauzama i presedanjem na nekom aerodromu. Najkraće konekcije nude Lufthansa, LOT, SWISS, Austrian, ali su često cene avionskih karata za te letove više.

Jeftine avionske karte do Štutgarta možete pronaći unošenjem željenih datuma u pretraživač koji se nalazi na ovoj stranici. 


Cena avionske karte Beograd – Štutgart

Cenu avionske karte za let Beograd – Štutgart možete proveriti na ovom sajtu. Koristite našu pretragu i saznajte cene avionske karte za Štutgart za datum koji vam odgovara.

U najvećem broju slučajeva, jeftine karte se mogu naći za direktan let od Beograda do Štutgarta. Predlažemo kupovinu povratne karte. 


Wizz Air letovi Beograd – Štutgart

Kompanija Wizz Air nema u ponudi letove od Beograda do Štutgarta.


Niš -  Štutgart avio karte

Ako želite avionom da putujete od Niša do Štutgarta, potrebno je da kupite avio kartu za let kompanije SWISSLet iz Niša nije direktan, pa ćete na putu za Štutgart presedanje imati na aerodromu u Cirihu.

Polasci sa niškog aerodroma su sredom, petkom i nedeljom. Ukupno trajanje leta sa pauzama iznosi najmanje 3 sata i 50 minuta, a ponekad i po nekoliko sati duže, u zavisnosti od trajanja pauze.

 

Kako da kupim avio kartu do Štutgarta online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Štutgart online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ŠTUTGARTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Štutgartu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.65 ERT

RESTORAN

Prosečan

restoran

22 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.70 EUR



Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.