Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tajpej

Putovanje u Tajpej (Tajvan) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tajpej - prestonica Tajvana nalazi se na severoistočnom delu ostrva, na svega 30km udaljenosti od Tihog Okeana. U Tajpeju se moderno i tradicionalno prepliću na svakom koraku- ovaj grad je međunarodni tehnološki centar, a istovremeno je grad prepun istorijskog i kulturnog nasleđa. Oko Tajpeja se nalaze brojne zelene površine i predivne planine. U gradu ćete naići na brojne kineske svetinje, hramove i druge znamenitosti, ali isto tako i na fascinantne tržne centre, restorane i hotele. Ovo je dinamičan i veoma interesantan grad u kojem svako može da nađe mesto, zabavu ili atrakciju u skladu sa svojim željama.

Beograd - Tajpej let

Letovi od Beograda do Tajpeja postoje svakog dana, ali ovo putovanje podrazumeva jedno ili više presedanja. Do prestonice Tajvana potrebno je više od 15 sati putovanja, a neretko i više od 20, što zavisi od kompanije i kombinacije letova za koju se opredelite. 


Avio karta za Tajpej

Avio kartu za let od Beograda do Tajpeja vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Za proveru cene prema datumima koji vama odgovaraju, koristite pretraživač na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Tajvana, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Tajpej, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Tajpej

Tajpej ima vremensku razliku od +6 sati u odnosu na Beograd, pa ćete u ovom gradu svoje časovnike pomerati unapred. Dok se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Tajpej online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Tajpej online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TAJPEJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Tajpeju

VALUTA

Novotajvanski dolar (TWD)

PIVO

0.5 lit

70 TWD

RESTORAN

Prosečan

restoran

370 TWD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

20 TWDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.