Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tenerife

Putovanje na Tenerife (Kanarska ostrva) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tenerife - najveće od sedam Kanarskih ostrva, poznato je i kao “ostrvo večitog proleća” jer su temperature prijatne tokom cele godine. Ovo je idealna destinacija za ljubitelje prirode, jer skoro polovinu površine ostrva čine žaštićene prirodne oblasti kao što je i nacionalni park Teide. Prestonica ostrva je Santa Cruz de Tenerife i poznata je po karnevalu koji se ovde održava svakog februara i koji je drugi po veličini posle onog u Riu. Za Tenerife su karakteristične crne plaže, jer je čitavo ostrvo nastalo kao posledica aktivnosti vulkanske planine Teido. Ako poželite tržne centra, zabavne parkove, restorane i drugu zabavu, sve možete naći u južnoj oblasti Costa Adeje.

Beograd - Tenerife trajanje leta

Putovanje na Tenerife, ostrvo smešteno blizu zapadne obale Afrike, za putnike iz Srbije podrazumeva korišćenje više letova jer direktna avionska linija ne postoji. Iako ovo zavisi od mnogo faktora i može da varira, za put od Beograda do Tenerifa trebalo bi odvojiti minimum oko 9 sati.


Beograd - Tenerife letovi

Direktan let od Beograda do Tenerifa još uvek nije moguće naći u ponudama avio kompanija, ali je ponuda letova sa presedanjem zaista velika. U zavisnosti od datuma kada želite da putujete, možete naći i letove koji traju oko 9 sati, što je optimalno vreme za putovanje između Srbije i Tenerifa. Naravno, putovanje može da traje i preko 12 sati što može biti napornije, ali neretko i jeftinije.


Avio karte Beograd - Tenerife, Kanarska ostrva

Ako planirate putovanje na Tenerife, avio kartu za let iz Beograda veoma jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte , prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte za Tenerife, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Tenerifa, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme na Tenerifima

Kao što je poznato, na Tenerifima je uvek lepo vreme- leti temperature ne idu preko 28, niti zimi ispod 18 stepeni. Južna obala je toplija od severne i ima manje padavina godišnje, pa ovo možete uzeti u obzir prilikom odabira smeštaja.


Kako da kupim avio kartu za Tenerife online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Tenerife online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

 

KRATKE ČINJENICE O TENERIFIMA

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Tenerifima

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

1.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.35 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.