Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tirana

Putovanje u Tiranu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tirana - najveći i glavni grad Albanije, predstavlja ekonomski i kulturni centar zemlje. Pored brojnih znamenitosti koje nesumnjivo privlače najviše pažnje, Tirana se može pohvaliti i dobrim noćnim provodom. Centar grada ćete lako prepoznati jer je ispunjen šarenim zgradama, po kojima su umetnici oslikavali murale, što je postalo jedna od autentičnosti ovog grada. Na Skenderbergovom trgu nalaze se brojna ministarstva, pozorište, opera i statua Skender Bega koji važi za nacionalnog heroja. Ljubitelji muzeja bi trebalo da odvoje vreme za posetu Nacionalnog istorijskog muzeja. Većina turista Tiranu bira kao destinaciju za prolećni ili jesenji odmor.

Beograd - Tirana letovi

Od Beograda do Tirane postoji direktna avionska linija, što znatno olakšava putovanje između ova dva grada. Imajući ovo u vidu, za letove sa presedanjem se malo putnika predeljuje, jer su definitivno duža i uglavnom skuplja opcija.


Beograd - Tirana Air Serbia

Air Serbia je jedina avio kompanija koja u ponudi ima direktan let od Beograda do Tirane. Let traje sat vremena i 15 minuta, a polasci su planirani svakog dana.


Avio karte Beograd - Tirana

Avionsku kartu za let od Beograda do Tirane možete vrlo jednostavno kupiti na našem sajtu. Predlažemo da uvek prvo proverite cenu karte za direktan let prevoznika Air Serbia, pošto je u većini slučajeva ovo najpovoljnija opcija.

Cenu avio karte do Tirane, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Albanije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte do Tirane, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Tirani

Najprijatnije vreme za obilazak Tirane je tokom prolećnih i jesenjih meseci. Leti može da bude poprilično toplo za šetnju gradom.


Kako da kupim avio kartu za Tiranu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Tiranu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TIRANI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Tirani

VALUTA

Albanski lek (ALL)

PIVO

0.5 lit

150 ALL

RESTORAN

Prosečan

restoran

1.500 ALL

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

40 ALLCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.