Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tivat

Putovanje u Tivat avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tivat – mali i živopisni gradić smešten u centralnom delu prelepog zaliva Boka Kotorska. Ovaj grad ima reputaciju najsunčanijeg mesta u ovom delu Crne Gore. Iako po šarmu ne može da parira Kotoru, Tivat je svakako mesto u kojem možete napraviti prijatanu pauzu dok obilazite zaliv. Odavde ćete lako doći do poluostrva Luštica i Vrmac koji su svakako vredni posete. U Tivtu se nalazi medjunarodni aerodrom, jedan od ukupno dva u Crnoj Gori.

Beograd – Tivat trajanje leta

Let od Beograda do Tivta traje od 45 minuta do sat vremena. Svakako ovo je najbrži način da iz prestonice Srbije stignete do ovog dela Crne Gore. Letovi su svakodnevni i izvode ih dve avio kompanije – Air Serbia i Montenegro Airlines.


Avio karte Beograd - Tivat

Avio kartu za direktan let od Beograda do Tivta možete kupiti za letove dve avio kompanijeAir Serbia i Montenegro Airlines. Obe kompanije svakog dana imaju letove na ovoj relaciji, pa je izbor termina polazaka veći. U periodu letnje sezone, počevši od aprila, dnevno postoje čak četiri leta. Ovo svakako utiče i na veću ponudu i lakše pronalaženje avio karte za putovanje Beograd – Tivat.


Kako da kupim avio kartu do Tivta online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine avio karte za Tivat bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Tivat online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TIVTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Tivtu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

1.75 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

10 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.80 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.