Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tokio

Putovanje u Tokio avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tokio – glavni grad Japana, već nekoliko godina nosi titulu najnaseljenijeg grada na svetu. Ovo je grad koji se konstantno menja. U Tokuju ćete naići na brojna naselja i svako iskustvo biće jedinstveno. U nekim krajevima ćete se osećati kao da ste zakoračili u budućnost, sa svih strana okruženi gradjevinama koje su svake godine sve više i blještavije. Sa druge strane, nisu retkost ni naselja sa starim drvenim kućicama i fenjerima koji ambijentu daju posebnu toplotu. U Tokiju ćete moći da uživate u pravoj japanskoj umetnosti, a kad ogladnite restorane sa najraznovrsnijom ponudom možete naći na svakih par koraka.

Beograd - Tokio razdaljina i trajanje leta

S obzirom da je vazdušna udaljenost prestonice Srbije i glavnog grada Japana devet hiljada kilometara, putovanje avionom je jedina realna opcija. Direktan let od Beograda do Tokija ne postoji, ali ako se opredelite za let avio kompanija čiji letovi podrazumevaju samo jedno presedanje, ukupno trajanje leta može da bude i oko 14 sati. Svakodnevno, sa beogradskog aerodroma veliki broz prevoznika ima polaske do svojih matičnih gradova, odakle kasnije možete nastaviti putovanje u Tokio.


Avio karte Beograd – Tokio

Povoljne avio karte ponekad znače i duže čekanje na aredoromu na kojem imate presedanje, pa ukupno trajanje leta može da bude i preko 20 sati. Takođe, jedan od načina za kupovinu jeftine avionske karte do Tokija su promotivne akcije koje avio kompanije objavljuju tokom godine a koje možete pratiti na našem sajtu.


Vreme u Tokiju

Najbolji meseci za putovanje u Tokio su mart, april, oktobar i novembar. Tada nema visokih temperatura što je tipično za leto u ovom gradu, a nema ni obilnih kiša koje vas mogu zateći ako idete u zimskom periodu.


Vremenska razlika između Beograda i Tokija

Vremenska razlika izmedju Beograda i Tokija je +7 sati, u periodu kada je u Evropi letnje računanje vremena. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Viza za Japan

Za gradjane Repubike Srbije nije potrebna viza za boravak u Japanu, ukoliko boravak nije duži od 90 dana. Savetujemo da sve informacije koje se odnose na vizu i potrebnu dokumentaciju za putovanje, proverite kod nadležne ambasade.


Kako da kupim avio kartu do Tokija online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.


Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Japan online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TOKIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Tokiju

VALUTA

Japanski Jen (JPY)

PIVO

0.5 lit

425 JPY

RESTORAN

Prosečan

restoran

2.850 JPY

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

195 JPYCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.