Rezervišite Vaš let
Više opcija


Torino

Putovanje u Torino avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Torino - centar italijanske regije Pijemonte, nalazi se nedaleko od prirodne granice sa Švajcarskom pa se u vedrim danima možete diviti impozantnim vrhovima Alpa. Torino je poznat kao grad automobila, čokolade, fudbala, bogate istorije, barokne arhitekture i još mnogo čega što možete otkriti samo šetajući ulicama grada. Glavno sastajalište kako lokalaca tako i posetioca je šarmantni srednjevekovni trg Piazza stello. Simbol Torina- visoku kulu iz 1889. godine, lako ćete naći u samom centru grada. U gradu koji je poznat po čokoladicama “gianduitto” obavezno je probati ovaj slatkiš koji se pravi po receptu starom preko dva veka.

Beograd - Torino udaljenost

Torino je od Beograda udaljen oko 1.150km, pa je za putovanje drumskim putem potrebno 12 sati vožnje. Avionski prevoz, iako direktna linija ne postoji, traje duplo a ponekad i skoro tri puta kraće.


Beograd -Torino avion

Prevoz avionom od Beograda do Torina podrazumeva korišćenje najmanje dva leta, jer direktan let ne postoji. Konekcije su najčešće u Rimu i Minhenu. Najkraće ukupno trajanje putovanja od Beograda do Torina je 3 sata i 20 minuta, kombinacijom letova avio kompanija Lufthansa i Air Dolomiti, sa konekciojm u Minhenu.


Avio karte za let do Torina

Avionsku kartu za let do Torina vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Torina, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Torino, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Torinu

Jun i jul su verovatno najbolji meseci da se poseti Torino. Prolećeni i jesenji dani takođe mogu biti lepi u gradu, ali se može desiti i da pada kiša, što sigurno neće pokvariti utisak o gradu.


Kako da kupim avio kartu za Torino online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Torino online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TORINU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Torinu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.70 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.