Rezervišite Vaš let
Više opcija


Toronto

Putovanje u Toronto (Kanada) avionom • avio karte, cene, korisne informacije...

Toronto – najveći grad Kanade, smešten na obalama reke Ontario. Toronto je višemilionski kosmopolitski grad i na njegovim ulicama se pored engleskog (koji je zvanični jezik), često može čuti francuski, kineski, italijanski... Kanadski nacionalni toranj CN Tower nalazi se upravo u ovom gradu i do izgradnje Burdž Kalife u Dubaiju, bio je najviša zgrada u svetu. Pored visokih modernih zgrada koje odlikuju svaku metropolu, u predgrađima Toronta se mogu videti i stare viktorijanske stambene zgrade. Jedno od svetskih čuda, Nijagarini vodopadi, nalaze se na svega dva sata vožnje od grada. Zanimljivi muzeji, Umetnička galerija, kanadski akvarijum i još mnogo toga trebalo bi da se nađe na spisku za obilazak Toronta.

Beograd – Toronto trajanje leta

Od Beograda do Toronta se stiže za 11 sati i 20 minuta, što je za sada najkraće trajanje leta na ovoj relaciji, sa jednom konekcijom.


Beograd – Toronto direktan let

Iako je bilo najava za će biti uvedena direktna linija od Beograda do Kanade, odnosno Toronta, za sada to nije realizovano. Putnici iz Beograda, na putu za Toronto još uvek moraju da presedaju na nekom aerodromu.

Prevoznici kao što su Austrian, Lufthansa, Air Serbia, LOT i Alitalia, u ponudi imaju letove na relaciji Beograd – Toronto, koji podrazumevaju zaustavljanje na aerodromima u Beču, Minhenu, Parizu, Varšavi i Rimu. Ako se odlučite za neku od navedenih kompanija, let do Toronta će trajati od 11h i 20 min do 13h i 35 min, u zavisnosti od prevoznika.


Avio karte Beograd – Toronto

Kako veliki broj prevoznika koji poleću sa beogradskog aerodroma ima letove ka Torontu, ponuda avio karata je zaista velika. Za detaljnije informacije o cenama avionskih karti za Toronto, koristite našu pretragu ili nas kontaktirajte putem telefona ili emaila.


Cena karte za let Beograd – Toronto

Cenu avionske karte od Beograda do Toronta, prema datumima koji vama odgovaraju, možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Toronta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Njujork, koja je jeftinija nego kada biste kupovali pojedinačne karte za svaki smer. 


Vremenska razlika između Beograda i Toronta

Između Beograda i Toronta je vremenska razlika od 6 u letnjem, odnosno 5 sati u zimskom periodu. U Torontu časovnik vratite 5 ili 6 sati unazad u odnosu na vreme u Srbiji. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Kako da kupim avio kartu za Toronto online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Toronto online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TORONTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Torontu

VALUTA

Kanadski dolar (CAD)

PIVO

0.5 lit

8 CAD

RESTORAN

Prosečan

restoran

40 CAD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3.25 CADCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.