Rezervišite Vaš let
Više opcija


Trst

Putovanje u Trst avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Trst - grad i luka koji se nalazi u tršćanskom zalivu na severoistočnoj obali Jadranskog mora. Trst je moderan evropski grad koji vas može podsetiti na Beč, jer je dosta zgrada građeno u doba Habzburgovaca. Iz gradske luke često isplovljavaju kruzeri, pa je u gradu stalno pristuan veliki broj turista iz celog sveta. Ponosi se svojim brojnim muzejima po kojima se razlikuje od drugih gradova. Pa tako ovde postoji Muzej mora, Muzej železnice, Muzej pozorišta, Muzej trgovine… Ako putujete u Trst ne propustite da odete do Trga Ujedinjenja Italije oko kojeg su smeštene brojne palate iz različitih perioda. Takođe vredni posete su zamak Miramare okružen prelepim parkom, tvrđava San Đusto, tršćanski Veliki Kanal…

Beograd - Trst avio karte

Iako se ne nalaze na vazdušnoj udaljenosti od 530km, direktna avionska linija od Beograda do Trsta ne postoji. Putnici koji žele avionom da stignu do ovog italijanskog grada, moraju da presedaju na drugi let, najčešče u Rimu ili Minhenu.

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Trsta, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Trajanje leta Beograd - Trst

Kako direktan let ne postoji, dužina trajanja putovanja zavisi od više faktora. Većinu letova izvode prevoznici Air Serbia, Lufthansa i Alitalija koji, uz jedno presedanje, do Trsta stižu za oko 4 do 7 sati. Ovo vreme može da varira u zavisnosti od toga koliko traju pauze između letova.


Cena avio karte za Trst

Cenu avio karte do Trsta, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Trsta, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Kako da kupim avio kartu za Trst online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Trst online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.
Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TRSTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Trstu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.30 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.