Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tunis

Putovanje u Tunis avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tunis – glavni i najveći grad istoimene države na severu Afrike, nalazi se na obalama jezera Tunis. Kao prestonica, Tunis je politički, kulturni i turistički centar zemlje. Savremenoj arhitekturi kontrast daje stari deo grada (Medina), u čijim lavirintskim prolazima ćete naići na brojne trgovce suvenirima, odećom, parfemima,  ali i više stotina spomenika, džamija, mauzoleja, palata... koji svedoče o burnoj istoriji ovih prostora. Muzej Bardo se ističe po tome što poseduje najveću zbirku rimskih mozaika na svetu. Kada želite nešto da pazarite u Tunisu, ne zaboravite da je cenkanje sastavni deo kupovine i daje joj posebnu čar.

Beograd – Tunis dužina leta

Tunis je od Beograda udaljen 1.290 km vazdušnim putem.

Let Beograd – Tunis u proseku traje dva sata, kada se koristi direktna avionska linija. Putovanje sa presedanjem može da traje i po nekoliko sati više.

 

Beograd – Tunis direktan let

Kompanija Tunisair jedina u svojoj ponudi ima direktan let od Beograda do Tunisa.

U letnijm mesecima planirana su po dva polaska nedeljno, dok u ostalom delu godine postoji samo jedan let za Tunis nedeljno. U julu, avgustu, septembru i oktobru polasci su svakog utorka i petka, a ostalim mesecima putnicima iz Beograda na raspolaganju je samo let ponedeljkom.

Direktan let Beograd – Tunis, kompanije Tunisair, traje dva sata.

 

Avio karte za let od Beograda do Tunisa

Avio karte za let do Tunisa, direktnom linijom ili sa presedanjem, možete kupiti na našem sajtu. 

 

Vremenska razlika između Beograda i Tunisa

Vremenska razlika između Beograda i Tunisa iznosi -1 sat, u letnjem periodu, a kada je kod nas na znazi zimsko računanje vremena, ova razlika nestaje. Ovo znači da, ako leto provodite u Tunisu, ne zaboravite da časovnike vratite jedan sat unazad.

Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.

 

Najbolje vreme za letovanje u Tunisu

U Tunisu je skoro tokom cele godine moguće letovati, samo bi trebalo izbegavati januar i februar. Letnji meseci su najtopliji i tada ima najviše turista, pa su gužve velike a cene znatno više nego na primer u periodu posle septembra. Možda i najbolji period za letovanje u Tunisu je od septembra do novembra, kada je more dovoljno toplo a temperatura vazduha nije previsoka.
Pogledajte i ponudu za letovanje u Tunisu.

 

Kako da kupim avio kartu za Tunis online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Tunis online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TUNISU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Tunisu

VALUTA

Tuniski dinar (TND)

PIVO

0.5 lit

4 TND

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 TND

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

0.56 TNDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.