Rezervišite Vaš let
Više opcija


Valensija

Putovanje u Valensiju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Valencija

Valensija

Španija

OD 81 €

Beograd - Valensija * AIR SERBIA*

Period prodaje: 19. septembar - 02. Oktobar
Period putovanja: 29.septembar – 29. Mart 2023.
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Mogućnost doplate većeg prtljaga  • Jedan pravac  

Valensija - treći po veličini grad u Španiji i jedan od glavnih industrijskih centara ove zemlje. S obzirom da je smeštena na obali Sredozemnog mora, može se pohvaliti prelepim plažama od kojih se ističu Arenas i Malvarrosa, nedaleko od centra grada. Osim na plaži, odmor od gradske vreve možete potražiti i u parku na Natural de la Albufera- jednom od prirodnih aduta grada. U Valensiji se nalazi i jedna od najstarijih evropskih tržnica koja datira još iz 1914. godine, pa ovde možete pronaći suvenire, razne španske prizvode ali i sveže voće, povrće, ribu… Brojne muzeje naći ćete u kompleksu pod nazivom Grad nauke i umetnosti.

Beograd - Valensija letovi

Direktan let od Beograda do Valensije ne postoji. Ipak, svakodnevno sa beogradskog aerodroma možete leteti do gradova odakle postoje direktne linije do Valensije, pa ovo putovanje nije previše komplikovano. Optimalno trajanje leta je od 4 do 6 sati, koliko ćete putovati ukoliko se opredelite za prevoznike SWISS, Lufthansa, Alitalia, Air Serbia


Beograd - Valensija avio karte

Avio karte za let od Beograda do Valensije veoma jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Španije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte do Valensije, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vreme u Valensiji

Zbog mediteranske klime, Valensija se može pohvaliti konstantno lepim vremenom. Od marta do juna temperature su prijatne a u gradu nema toliko gužve. Od jula do oktobra je period najbolji za aktivnosti na plaži ali tada možete da očekujete povećan broj turista.


Kako da kupim avio kartu do Valensije online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Valensiju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O VALENSIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Valensiji

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

16 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.