Rezervišite Vaš let
Više opcija


Varšava

Putovanje u Varšavu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Varšava – najveći grad i prestonica Poljske, danas je poslovni i kulturni centar zemlje. Iako je tokom Drugog svetskog rata bila potpuno razrušena, danas je prava svetska, moderna metropola sa živahnim ulicama i brojnim turistima. Za većinu, polazna tačka za obilazak grada je Stari grad - jedinstven po tome što čuva ostatke zidina utvrđenog grada koji se nekada nalazio na mestu današnjeg centra Varšave. Spomenik Varšavska sirena je simbol grada i nalazi se na centralnom delu pijačnog trga, u srcu Starog grada. Kako se većina atrakcija nalazi baš u ovom delu prestonice, skoro sve ćete moći da obiđete pešice.

Beograd – Varšava direktan let

Avio kompanija LOT je jedina avio kompanija koja u ponudi ima direktan let od Beograda do Varšave.

Polasci za Varšavu su svakog dana, a pojedinim danima u nedelji postoji i više polazaka. Let na ovoj relaciji u proseku traje sat vremena i 35 minuta.

Avioni kompanije LOT sleću na međunarodni aerodrom u Varšavi, koji je železničkom linijom povezan sa centrom grada.

 

Avio karte Beograd – Varšava

Do prestonice Poljske svakako možete stići i letovima drugih avio prevoznika, ali to znači da ćete od Beograda do Varšave imati presedanje na nekom aerodromu. Ponekad, avio karte za letove sa presedanjem mogu da budu povoljnije, ali je trajanje putovanja često znatno duže od direktnog leta.

Najkraće planirane pauze imaju Austrian, Lufthansa i SWISS, pa putovanje do Varšave sa ovim prevoznicima traje od 3.5 do 4.5 sata.

 

Cena avio karte od Beograda do Varšave

Cenu avionske karte od Beograda do Varšave, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Varšave, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Varšavu, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Kako da kupim avio kartu za Varšavu online?

Jeftine avio karte možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Varšavu online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O VARŠAVI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Varšavi

VALUTA

Poljski zlot (PLN)

PIVO

0.5 lit

10 PLN

RESTORAN

Prosečan

restoran

60 PLN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4.40 PLNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.