Rezervišite Vaš let
Više opcija


Vašington

Putovanje u Vašington avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Vašington DC - prestonica Amerike, nalazi se na istočnoj obali, nedaleko od Njujorka. Poznat je kao grad u kojem su smeštene sve najvažnije američke institucije. Sigurno najpoznatija građevina u Vašingtonu je Bela kuća, koju je moguće videti samo izdaleka, kroz ogradu. Takođe, u centralnom delu grada smešten je i Capitol,  kuća američkog Kongresa. Simbol grada je obelisk izgrađen u sećanje na Džordža Vašingtona, prvog predsednika SAD-a. Jedan od šarmantnijih delova grada je Georgetown, koji nudi šoping ali i mnogo lepih restorana i barova. Za razliku od Njujorka, panoramom Vašingtona ne dominiraju neboderi jer američka prestonica ima zakon koji zabranjuje izgradnju visokih zgrada.

Avio karte Beograd - Vašington

 Direktan let od Beograda do Vašingtona ne postoji.

Avio kompanije Lufthansa, Austrian i Air Serbia nude najkraće letove do prestonice Amerike, sa presedanjem iz Beograda. Ako se opredelite za ove prevoznike, ukupno trajanje putovanja može biti od 12 do 14.5 sati, sa konekcijama u Frankfurtu, Beču, Minhenu, Londonu ili Amsterdamu. Naravno, ove satnice mogu varirati u zavisnosti od datuma kada putujete.


Aerodromi u Vašingtonu

Kada birate avionsku kartu do Vasingtona, dolazni aerodrom zavisi od kombinacije letova za koju ste se odlučili. Najčešće će sletanje biti na međunarodni aerodrom Dulles, koji je oko 30 minuta udaljen od centra grada. Ronald Regan i Thurgood Marshall takođe mogu biti dolazna tačka.


Cena avio karte Beograd – Vašington

Avionske karte za let od Beograda do Vašingtona možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Vašingtona, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Amerike, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Beograd – Vašington vremenska razlika

Vremenska razlika iznosi -6 sati. To znači da je, ako letite iz Srbije za Vašington, potrebno pomeriti časovnike unazad. Najbolje je da to učinite odmah po sletanju, kako biste se što pre privikli na novu satinicu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Vašington online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Vašington online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O VAŠINGTONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Vašingtonu

VALUTA

Dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

6 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

32 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.