Rezervišite Vaš let
Više opcija


Venecija

Putovanje u Veneciju avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Venecija – grad koji je teško prepričati. 118 malih ostrva razdvojenih brojnim kanalima, a spojeni mostovima, čine da se ime ovog grada često korisiti kao epitet uz imena gradova koji su takođe bogati kanalima i mostovima. Za Veneciju se kaže i da je najromantičniji grad Evrope, pa je mnogi biraju kao destinaciju za svoje putovanje u dvoje. Naravno, pored romantike ovde možete da uživate i u umetnosti, istoriji i brojnim atraktivnim sadržajima. Ne propustite da kupite venecijansku masku za uspomenu, a još lepše neku figuricu od murano stakla. Avionom se do Venecije iz Beograda stiže za manje od 2 sata.

Beograd - Venecija razdaljina i trajanje leta

Od Beograda do Venecije potrebno je preći 767 km, pa bi vožnja kolima ili autobusom trajala oko 7 sati. Kako je vazdušna udaljenost ipak manja, putovanje avionom je svakako brža opcija. Direktan let od Beograda do Venecije traje nepuna 2 sata.


Avio karte Beograd - Venecija

Ako ne želite ili jednostavno nemate mnogo vremena da provedete u putu, a hoćete avionom da stignete od Beograda do Venecije, avio kompanija Air Serbia direktnim letovima spaja ova dva grada.

Prema redu letenja, Air Serbia ima letove do Venecije svakog ponedeljka, srede, četvrtka petka i nedelje. U pitanju je direktan let, koji traje 1 sat i 55 minuta. Avioni poleću sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, a sleću na aerodrom Marko Polo u Veneciji.

Cena avio karte za Veneciju zavisi od toga da li kupujete za jedan pravac ili je u pitanju povratna karta i naravno od perioda u godini kada želite da bude vaš let.
Trenutno nijedna low cost kompanija nema letove iz Beograda do Venecije.


Kako da kupim avio kartu do Venecije online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Veneciju online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O VENECIJI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Veneciji

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.50 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.