Rezervišite Vaš let
Više opcija


Verona

Putovanje u Veronu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Verona - grad na severu Italije najpoznatiji je kao mesto gde se desila najpoznatija ljubavna priča- Romeo i Julija. Veliki broj turista dolazi znajući samo taj podatak o Veroni, pa ne čudi da je Julijina kuća najposećenija atrakcija u ovom gradu. Međutim, ako želite da vidite nešto više od toga, širom grada naići ćete na brojne crkve, grandiozna palate, prelepe vrtove i mostove. Posebnu pažnju privlači Arena koja je sagrađena u prvom veku i u kojoj se malo šta od tada menjalo. Nedaleko od Verone je jezero di Garda, pa je i to garancija da ćete sa ovog putovanja poneti mnogo lepih uspomena. 

Beograd - Verona udaljenost

Putovanje do Verone, od Beograda, kolima bi trajalo više od 8 sati, jer je potrebno preći skoro  900km. Iako ne postoji direktna avionska linija, putovanje avionom je idalje brži i komforniji način.

 

Beograd - Verona avionom

Direktan let do Verone, kao što je gore navedeno, za sada ne postoji.

Avionom se od Beograda do ovog grada na severu Italije može stići samo uz presedanje. Kako redovno postoje letovi sa beogradskog aerodroma do aerodroma odakle dalje možete preći na direktan let za Veronu, ovo putovanje je lako za realizaciju.

U zavisnosti od avio kompanija za čije letove imate karte, ukupno trajanje putovanja može da bude od 3.5 sata pa i preko 5 sati.

 

Avionska karta Beograd - Verona

Avio kartu za letove od Beograda do Verone, svih avio kompanija, možete lako kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Verone, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Italije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

 

Wizz Air letovi do Verone

Low cost kompanija Wizz Air u svojoj ponudi za sada nema let od Beograda do Verone, a isto važi i za polaske ovog prevoznika sa aerodroma u Nišu.

 

Vreme u Veroni

U Veroni je vreme promenljivo, ali kao najbolji period za posetu ovom gradu izdvajaju se meseci od aprila do oktobra. Za one koji žele da izbegnu velike gužve, savetuje se poseta u proleće.

 

Kako da kupim avio kartu za Veronu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Veronu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O VERONI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Veroni

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

4.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.30 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.