Rezervišite Vaš let
Više opcija


Zagreb

Putovanje u Zagreb avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Zagreb – prestonica Hrvatske, ujedno je i njen najveći grad. Poznat je i kao grad muzeja, jer ih po kvadratnom metru ima više nego u bilo kom drugom gradu u Evropi. Zagreb je destinacija koju treba izabrati ukoliko planirate da provedete vikend u Hrvatskoj – ovde ćete uživati u brojnim sadržajima, restoranima, barovima i šetnjama gradskim ulicama. Takođe, ovo je grad odakle se lako stiže do većeg dela Evrope.

Beograd - Zagreb razdaljina

Najkraća razdaljina između prestonice Srbije i glavnog grada Hrvatske iznosi 368 km, kolika je zapravo i putanja koju avion pređe između ova dva grada. Putovanje kolima ili autobusom podrazumeva prelazak samo malo više kilometara (ukupna razdaljina je 395 km). Ukoliko se odlučite da idete avionom, let traje malo više od sat vremena, a putovanje kopnenim putem oko 3 sata i 30 minuta.


Avio karte Beograd – Zagreb

Zbog male razdaljine i dobre povezanosti, od Beograda do Zagreba je lako i brzo stići, bez obzira na to kojim prevoznim sredstvom idete. Svakako, direktan let na relaciji Beograd- Zagreb u mnogome olakšava putovanje svima koji imaju potrebu da brzo stignu od jednog do drugog grada. Kompanija Air Serbia jedina u svom redu letenja ima direktan let na ovoj relaciji. Let traje sat vremena i 10 minuta. Polasci su svakog dana, a broj dnevnih letova zavisi od dana u nedelji kao i od perioda u godini. Zato savetujemo da na našem sajtu pregledate ponudu avio karata.


Avio karte Zagreb – Beograd

Kako iz Srbije svakodnevno postoje polasci za glavni grad Hrvatske, tako iz Zagreba svakog dana možete putovati avionom za Beograd. Prevoznik je Air Serbia, putovanje u proseku traje 1 sat i 5 minuta i u pitanju je direktan let. Cenu avionske karte za let Zagreb – Beograd možete potražiti na našem sajtu.


Kako da kupim avio kartu do Zagreba online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Zagreb online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ZAGREBU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Zagrebu

VALUTA

Hrvatska kuna (KN)

PIVO

0.5 lit

15 KN

RESTORAN

Prosečan

restoran

125 KN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4 KNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.