Rezervišite Vaš let
Više opcija


Zakintos

Putovanje na Zakintos avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Zakintos - iako je poznato kao destinacija koja nudi dobar porovod za mlade, Zakintos je mnogo više od toga. Ostrvo u Jonskom moru, po čijim obodima se nižu brojne prelepe plaže, čuveno je i po svom prirodnom okruženju koje čine visoke litice i prostrane zelene površine. Zakintos je najsunčanije ostvo Mediterana i mesto gde se razmnožava ugrožena vrsta kornjača Caretta Caretta. Najprepoznatljiviji ambijent ostrva je plaža Navagio, sa nasukanim brodom, okružena belim krečnjačkim liticama. Plave pećine, koje su dobile ime po mlečnoplavoj boji koju im daje odsjaj sunca u vodi, su još jedan od kurioziteta ovog ostrva.  

Beograd - Zakintos udaljenost

Od Beograda do Zakintosa se stiže za oko 13 sati vožnje, a put koji je potrebno preći kolima iznosi 1.172 km. Komforniji i brži način da se stigne do ovog grčkog ostrva je avionski prevoz.


Beograd - Zakintos letovi

Direktan let od Beograda do Zakintosa ne postoji. Međutim, kombinacijom dva leta, od Beograda do Zakintosa može da se stigne za oko 5 sati.

Ukoliko se opredelite za avio kompanije koje nude presedanje u Atini ili Beču sa kratkim pauzama (Air Serbia, Austrina…), ukupno trajanje putovanja može biti i kraće od 5 sati.


Avio karte za let od Beograda do Zakintosa

Avionske karte za sve letove od Beograda do Zakintosa možete kupiti na našem sajtu. 

Cenu avio karte do Zakintosa, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite povoljne karte do Zakintosa, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Zakintos plaže

Na Zakintosu ima toliko različitih plaža, da je sasvim sigurno da će svako naći neku po svom ukusu. Bitno je naglasiti da su ovde sve plaže javne. Najpoznatija je svakako Navagio plaža, smeštena na zapadu ostrva. Na istočnoj obali vas čekaju Tsilivi, Alykes, Alkanas. Jug ostrva je poznat po plažama Banana, St Nicholas, Gerekas, a na suprotnom kraju uživajte u plažama Xigia i Skinari.


Kako da kupim avio kartu do Zakintosa online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Zakintos online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ZAKINTOSU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Zakintosu

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

13 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.80 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.