Rezervišite Vaš let
Više opcija


Zanzibar

Putovanje u Zanzibar (Tanzanija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Zanzibar – koralno ostrvo u Indijskom okeanu, koje pripada istočnoafričkoj državi Tanzaniji. Zanzibar ima bogatu istoriju i tradiciju, pa pored lepih plaža i rizortova, ovde ćete moći da vidite i saznate mnogo toga. Glavni jezik je svahili, ali skoro svi stanovnici ostrva govore i engleski, pa komunikacija neće biti problem. Lokalno stanovništvo je prijatno, ljubazno i nasmejano, uprkos lošim uslovima i bedi u kojoj žive. Obavezno posetite Stone Town, grad koji svedoči o istoriji ostrva - isprepletane ulice, pijace, džamije, arapske kuće... sve to ćete videti ovde. Na Zanzibaru možete uživati u prelepim plažama, tirkiznoj vodi i netaknutoj prirodi.

Beograd – Zanzibar trajanje leta

Zbog velike udaljenosti, za putovanje od Beograda do Zanzibara planirajte više od 12 sati. Direktan let ne postoji, pa je savet da se opredelite za ponude avio kompanija koje od Srbije do Zanzibara imaju samo jedno presedanje, sa kraćom pauzom, kako vam putovanje ne bi bilo iscrpljujuće.

Najkraće trajanje leta ima kompanija flydubai - 13 sati i 50 minuta. U ovom slučaju sa beogradskog aerodroma se leti do aerodroma u Dubaiju, gde putnici prelaze na let za Zanzibar. Pauza u Dubaiju traje 2 sata i 45 minuta.

Ostale avio kompanije čiji letovi od Beograda do Zanzibara traju do 20 sati su Turkish Airlines i Qatar Airways


Avio karte Beograd – Zanzibar

Iako direktan let Beograd – Zanzibar ne postoji, mnoge avio kompanije svakodnevno imaju letove sa beogradskog do aerodroma u brojnim evropskim gradovima, odakle dalje postoje direktni letovi za Zanzibar

Poslednjih godina, za avionsku kartu za Zanzibar potrebno je izdvojiti manje novca.

Zbog velikog broja letova iz mnogih evropskih gradova, putnicima iz Srbije je sve lakše da pronađu povoljnu kartu za Zanzibar.

 

Cena avio karte Beograd - Zanzibar

Ponudu avio karata za letove od Beograda do Zanzibara možete pronaći na našem sajtu. Cenu, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici. 

Ukoliko želite da kupite jeftinu kartu za Zanzibar, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu.
Ukoliko vam treba aranžman za putovanje na Zanzibar, tu smo da vam pomognemo!

 

Klima na Zanzibaru

Klima na Zanzibaru je takva da je tokom cele godine toplo. Kako leto ovde počinje početkom godine, ostrvo je najlepše posetiti u periodu kada je kod nas zima. Ako se ipak opredelite da letnji odmor provedete na Zanzibaru, imajte u vidu da je tada tamo zima i da večeri mogu da budu svežije. Ali čak i da se opredelite za taj period, opet ćete uživati u letnjim aktivnostima jer su dnevne temperature oko 30 stepeni.

 

Kako da kupim avio kartu za Zanzibar online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Zanzibar online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ZANZIBARU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Zanzibaru

VALUTA

Tanzanijski šiling (TZS)

PIVO

0.5 lit

5.000 TZS

RESTORAN

Prosečan

restoran

27.000 TZS

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

250 TZSCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.