Rezervišite Vaš let
Više opcija


Ženeva

Putovanje u Ženevu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Ženeva - grad u Švajcarskoj koji je poznat po luksuzu i istoimenom jezeru. Ženeva je kosmopolitski grad, u kojem će vas dočekati sređene ulice, ekskluzivni hoteli, banke… Iako je sve “pod konac” to ne znači da ovde nećete imati priliku da uživate u gradu i prelepoj prirodi. Nalazi se u Alpima, ali je veći deo Ženeve ravnica, sa samo jednim brdom u samom središtu na kojem se nalazi Stari grad. Ženevsko jezero sa gejzirom je prepoznatljiv prizor sa fotografija grada. Zbog visokog standarda u Ženevi očekujte i visoke cene. Ne propustite da probate preukusne mlečne čolokade, koje turisti često kupuju umesto suvenira.

Beograd - Ženeva razdaljina i trajanje leta

Razdaljina između Beograda i  Ženeve iznosi 1.330km, drumskim putem. Vazdušnom linijom je potrebno preći 1.125km.

Let od Beograda do Ženeve traje 2h i 5min.

 

Beograd – Ženeva direktan let

Direktan let od Beograda do Ženeve ima samo low cost kompanija easyJet.

Prema esayJet redu letenja, polasci za Ženevu su tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom. Direktan let traje dva sata i pet minuta. Svi avioni kompanije easyJet sleću na međunarodni aerodrom u Ženevi, koji je na svega 5 km udaljenosti od centra grada.

Direktan let je svakako najkomforniji i najbrži način putovanja.

 

Beograd – Ženeva letovi sa presedanjem

Ukoliko se ipak odlučite za let sa presedanjem, od Beograda do Ženeve ćete putovati duže od 3 sata. Austrian, SWISS i Lufthansa su avio kompanije koje na ovoj relaciji imaju samo jedno zaustavljanje koje ne traje duže od jednog sata, pa se do Ženeve stiže za 3.5 ili 4 sata.

 

Cena avio karte Beograd – Ženeva

Cenu avionske karte od Beograda do Ženeve, prema datumima koji vama odgovaraju,  možete proveriti i na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Ženeve, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Ženevu, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Kako da kupim avio kartu za Ženevu online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Ženevu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O ŽENEVI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u gradu

VALUTA

Švajcarski franak (CHF)

PIVO

0.5 lit

8 CHF

RESTORAN

Prosečan

restoran

46 CHF

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 CHFCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.