Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio kompanija Aeroflot

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O avio kompaniji Aeroflot

Aeroflot je najveća, nacionalna avio kompanija Rusije i ujedno jedna od najstarijih avio kompanija na svetu.

Baza kompanije je na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, odakle izvodi domaće i internacionalne letove.

Aeroflot takođe obavlja i druge funkcije, kao što su aero zaprašivanje, podizanje velikih tereta za Rusku svemirsku agenciju, podrška za građevinske projekte, transport vojnih trupa i materijala itd. Takođe, ova avio kompanija obavlja prevoz predsednika Rusije (predsedničkim avionom) i druge vrste transporta VIP ličnosti I funkcionera.

Aeroflot je član Sky Team alijanse, i prva je ruska avio kompanija koja je pristupila nekoj svetskoj alijansi.


Klase avio kompanije Aeroflot

Ekonomska klasa - udobna sedišta, ukusna jela, multimedijalni sistem za zabavu na dugim linijama, kao i ljubazne stjuardese i visok standard usluga – sve to vas očekuje u ekonomskoj klasi. U zavisnosti od dužine trajanja leta, postoji razlika u keteringu i sistemima za zabavu.

Komfort klasa - udoban let je sačinjen od mnogih detalja koji su obezbeđeni za sve putnike u New Comfort Class. Komforna sedišta, napredniji multimedijalni sistem, usb prikjučci, neke su od pogodnosti komfort klase. Ova klasa putovanja je raspoloživa na dugolinijskim letovima, na kojima leti Boing 777.

Biznis klasa – putnici biznis klase imaju mogućnost prijavljivanja na let na posebnom šalteru, prolaze kroz brzu traku prilikom sigurnosnog pregleda i imaju pristup VIP salonima na više od 1000 aerodroma. Tip sedišta i ketering se razlikuju u zavisnosti od dužine trajanja leta, ali kvalitet usluge i komfor su svakako na visokom nivou. Na dugolinijskim letovima, sedišta se mogu razvući u krevet (full-flat).


Ručni prtljag

Dozvoljeni ručni prtljag na letovima avio kompanije Aeroflot iznosi do 10 kg za ekonomsku i komfort klasu i 15 kg za biznis klasu. Dozvoljene dimenzije prtljaga su 55x40x25 cm.

Pored ručnog prtljaga, u kabinu je moguće poneti i ranac, ručnu torbu, torbu za lap-top i slično.


Predati prtljag

Aeroflot primenjuje komadni koncept za određivanje količine predatog prtljaga. Dozvoljeni predati prtljag na Aeroflotu je jedan kofer do 23 kg, ukupnih dimenzija 158 cm u ekonomskoj klasi, dva kofera do 23 kg u komfort klasi, i dva kofera do 32 kg u biznis klasi.


Online check-in

Za let Aeroflota možete se čekirati online minimum 24 h pre puta. Čekiranje na aerodromu je besplatno.


Flota avio kompanije Aeroflot

Aeroflot ima veoma veliku flotu, jednu od najmlađih flota na svetu, gde je prosečna starost aviona oko 4 godina. Kompanija raspolaže flotom od 190 aviona iz porodice Boing, Airbus i Suhoj.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.


Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.