Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio kompanija Air France

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O avio kompaniji Air France

Air France je nacionalna avio kompanija Francuske. To je jedna od najvećih i najpoznatijih svetskih avio kompanija. Deo je Air FranceKLM grupacije. Air France - KLM je na prvom mestu po veličini flote, prihodima od avio saobraćaja i po preletenim putničkim miljama. Osnivač je jake avioalijanse Sky Team.

Air France nema letove iz Beograda, ali ima code-share saradnju sa Air Serbia, pa je iz našeg glavnog grada moguće leteti Air France avio kartom ka mnogim destinacijama.


Klase avio kompanije Air France

Ekonomska klasa – kod koje postoji razlika u ponuđenoj usluzi, keteringu i zabavi na letovima u okviru Evrope i interkontinentalnim letovima.

Premijum ekonomska klasa – postoji na dugolinijskim letovima. Premijum ekonomska klasa omogućava duplo više predatog i ručnog prtljaga, mogućnost prioritetnog čekiranja, udobnija sedišta i odvojenu kabinu.

Biznis klasa - kod koje postoji razlika u ponuđenoj usluzi, keteringu i zabavi na letovima u okviru Evrope i interkontinentalnim letovima. Biznis klasa putnicima nudi mogućnost prioritetnog čekiranja, pristup aerodromskim salonima, više komfora u avionu (na dužim letovima postoje sedišta koja se mogu razvući u krevet) i bogatiji izbor hrane i pića.

Prva klasa - ova klasa putnicima nudi vrhunsku uslugu. Putnici prve klase imaju svoj poseban gejt, poseban salon, posebni luksuzni prostor u kabini, itd.


Ručni prtljag

Ručni prtljag koji je dozvoljen na letovima Air France-a u ekonomskoj klasi može biti maksimalnih dimenzija 55 x 35 x 25 cm. Dodatno je moguće uneti jedan lap-top, žensku torbu ili akt tašnu maksimalnih dimenzija 40 x 30 x 15 cm. Ukupna težina svog ručnog prtljaga ne sme biti veća od 12 kg.

Putnici u premijum ekonomskoj, biznis i prvoj klasi mogu u kabinu aviona uneti prtljag težine do 18 kg.


Predati prtljag

Maksimalna težina predatog prtljaga koja je dozvoljena u ekonomskoj klasi je 23 kg, dok putnici u biznis i prvoj klasi mogu da predaju kofere težine do 32 kg.


Online check-in

Online čekiranje za let Air France-a moguće je obaviti najranije 30 h pre putovanja. Čekiranje na aerodromu je besplatno.


Flota avio kompanije Air France

Air France koristi mešovitu flotu Airbus-ovih i Boeing-ovih aviona na dugolinijskim letovima, kao i avione iz Airbus A320 porodice na kratkolinijskim letovima.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.


Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.