Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio-kompanija ASL Airlines France

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O kompanji ASL Airlines France

ASL Airlines France je francuska avio kompanija koja potiče od kompanije Europe Airpost i pripada alijansi ASL Aviation Holdings. Kao svoj najveći kvalitet, ovaj prevoznik ističe brzinu, fleksibilnost, kontrolu vremena i visok kvalitet usluge.

 

Letovi iz Beograda

Od 24. Juna 2019. godine, putnici iz Beograda će moći da koriste usluge kompanije ASL Airlines France za direktan let do Pariza. Svi letovi do i od Pariza će podrazumevati sletanje i poletanje sa aerodroma Šarl de Gol. Na letovima između Beograda i Pariza, kompanija će koristiti avione tipa Boeing 737-700, sa putničkom kabinom ekonomske konfiguracije.

 

Prtljag

Putnici na letovima kompanije ASL Airlines France, u zavisnosti od tarife, sa sobom mogu imati ručni prtljag težine do 10kg i jedan komad prtljaga za predavanje do 23kg.

Ukoliko vam je potreban dodatni prtljag, za kofer težine do 23kg doplata iznosi 50 eur.

 

Klase

Putnici iz Beograda mogu da kupe kartu u ekonomskoj klasi i da se opredele za tarifu koja uključuje ili koja ne uključuje prtljag.


Red letenja

Beograd - Pariz 

Ponedeljak i četvrtak : polazak u 21:40h

Pariz - Beograd 

Ponedeljak i četvrtak : polazak u 18:20h

Red letenja važi za period od 24. juna do 5.septembra 2019. godine.


Check-in

Check-in nije moguće izvršiti putem Interneta, pa je savet da prijavu na let učinite dva sata pre poletanja aviona.

 

Obroci na letu

Putnicima ekonomske klase poslužuju se užine, sendviči, lagani obroci, kafa i bezalkoholno piće, dok putnici u biznis klasi mogu očekivati piće dobrodošlice pre leta, a za vreme leta topli obrok, alkoholna i bezalkoholna pića, čokoladice, kafu…

 

Dodatne usluge

ASL Airlines France kompanija, u želji da svojim putnicima pruži što kvalitetniju uslugu, omogućila im je korišćenje Wi-Fi sistema, zahvaljujući kojem je moguće pristupati igricama, gledati filmove i čitati časopise na ličnom uređaju (telefon, tablet, računar…)

 

Flota

Flotu kompanije ASL Airlines France čine sledeće letelice: 6 Boeing 737-700 Passenger, 3 Boeing 737-300 QC, 2 Boeing 737-300 Freighter i 5 Boeing 737-400 Freighter.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.

Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.