Rezervišite Vaš letViše opcija


Avio kompanija Atlasglobal

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O avio kompaniji AtlasGlobal

AtlasGlobal je turska avio kompanija čije sedište je u Istanbulu, na međunarodnom aerodromu. Ova avio kompanija obavlja redovne domaće i međunarodne letove, kao i čarter letove. Leti ka više od 50 destinacija u Aziji, Rusiji, Bliskom Istoku i Evropi, kao i u okviru Turske.

AtlasGlobal je prva privatna turska avio-kompanija koja je postala članica IATA-e.

AtlasGlobal ima svoju letačku akademiju (AFA - Atlantic Flight Academy) koja pruža obuku pilotima i kabinskom osoblju.


Klase avio kompanije AtlasGlobal

Biznis klasa – svojim putnicima nudi prostrana kožna sedišta, bogat ketering, poseban šalter za prioritetno čekiranje, kao i mogućnost korišćenja aerodromskih salona. Pojedini aerodromi poseduju i brzu traku za bezbednosnu kontrolu. Na istanbulskom aerodromu Ataturk putnicima biznis klase je omogućen prevoz posebnim vozilom od terminala do aviona. Na letovima dužim od 3 sata prisutan je takozvani Flying Chef (Leteći kuvar) koji posvećuje vreme svakom putniku.

Ekonomska klasa – neke od karakteristika su: mogućnost online čekiranja i izbor sedišta, kožna sedišta sa nagibom, bogat izbor keteringa...


Ručni prtljag

Maksimalne dozvoljene dimenzije ručnog prtljaga moraju biti do 25x45x56 cm, a težina ne sme prelaziti 8 kg.


Predati prtljag

Dozvoljena težina predatog prtljaga na letovima AtlasGlobala može da se razlikuje u odnosu na destinaciju. AtlasGlobal primenjuje težinski koncept prtljaga, što znači da možete poneti neograničen broj komada prtljaga, pod uslovom da zajedno ne prelaze određenu težinu. Na međunarodnim rutama dozvoljeno je 30 kg predatog prtljaga u ekonomskoj klasi i 40 kg u biznis klasi. Na domaćim rutama (gde spada i Severni Kipar) dozvoljeno je do 20 kg u ekonomskoj klasi i 30 kg u biznis klasi.


Online check-in

AtlasGlobal Vam omogućava online čekiranje 48 sati pre Vašeg leta. Čekiranje na aerodromu je besplatno.


Flota avio kompanije AtlasGlobal

Avio kompanija AtlasGlobal pruža usluge prevoza putnika na redovnim direktnim i čarter letovima sa sledećim avionima: Airbus A319 (jedna letelica), Airbus A320 (devet letelica), Airbus A321 (sedamnaest letelica).


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.


Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.Copyright © 2019 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.