Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio kompanija Austrian Airlines

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O avio kompaniji Austrian Airlines

Austrian Airlines je nacionalna avio kompanija Austrije, sa sedištem na bečkom međunarodnom aerodromu. Ovaj aerodrom omogućava idealnu povezanost istoka i zapada. Austrian Airlines je član Star Alliance, i jedna od najvažnijih avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi. Deo je Lufthansa Grupe u kojoj su još i Swiss, Lufthansa i Brussels Airlines. Avio-kompanija Austrian saobraća ka više od 130 destinacija širom sveta.


Klase avio kompanije Austrian Airlines

Ekonomska klasa – ima različit izbor keteringa i dostupnu zabavu u zavisnosti od toga da li su u pitanju kratki, srednjelinijski ili dugolinijski letovi.

Premijum ekonomska klasa – dostupna je na dugolinijskim letovima. Putnici koji se odluče da lete u premijum ekonomskoj klasi će tokom leta moći da uživaju u poboljšanom keteringu, kao i raznovrsnoj zabavi tokom leta. Svaki putnik u ovoj klasi dobiće na poklon neseser sa kozmetikom.

Biznis klasa – putnicima pruža komfor i razne benefite kao sto su posebno dizajniran deo za biznis klasu prilikom prijavljivanja na let, prioritetna prijava prtljaga, pristup salonu, besplatan izbor specijalnih obroka itd. Na dugolinijskim letovima postoje sedišta/kreveti koja imaju mogućnost za full flat nagib.


Ručni prtljag

U ekonomskoj i premijum ekonomskoj klasi u kabinu možete poneti jedan prtljag do 8kg, dok u biznis klasi mozete poneti dva komada prtljaga do 8kg.

Komad ručnog prtljaga može biti maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm.

Pored standardnog ručnog prtljaga možete poneti žensku torbu, ranac, ili torbu za lap-top, maksimalnih dimenzija do 40 x 30 x 10 cm.


Predati prtljag

Na letovima Austrian-a dozvoljeno je nošenje jednog komada besplatnog prtljaga težine do 23 kg u ekonomskoj klasi i dva komada prtljaga težine do 32 kg za svaki u biznis klasi.


Online check-in

Online check-in na kompaniji Austrian Airlines možete obaviti 24 h pre leta. Čekiranje na aerodromu je besplatno.


Flota avio kompanije Austrian Airlines

Avio kompanija raspolaže flotom od 84 aviona. Flotu čine avioni Airbus (A319-100, A320-200, A321-100, A321-200), Boeing (767-300, 777-200), Bombardier Q400, Embraer 195, Fokker 100.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.