Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio-kompanija Lot Polish Airlines

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O kompaniji Lot Polish Airlines

Poljska avio kompanija Lot Polish Airlines jedna je od najstarijih u svetu, a svakako najveća u Poljskoj. Osnovana je još 1929. godine u Varšavi, a već naredne godine 1.aprila 1930  godine kompanija realizuje svoj prvi međunarodni let na relaciji VaršavaBukurešt. Nakon toga, uspostavljene su konekcije sa Atinom, Bejrutom i Helsinkijem.

Lot Polish je i članica međunarodnog udruženja IATA.

Prtljag

Količina i težina prtljaga koju kompanija Lot Polish dozvoljava na svojim letovima, zavisi od toga za koju tarifu je kupljena karta.

Ekonomska klasa – u većini slučajeva, putncima sa kartom za ekonomsku klasu, dozvoljen je 1 kofer do 23kg.

Premium klasa -  u većini slučajeva, putncima sa kartom za premium klasu, dozvoljena su 2 kofera od po 23kg.
 
Biznis klasa - u većini slučajeva, putncima sa kartom za biznis klasu, dozvoljeno je da imaju 3 kofera.

Putnici sa kartom za Economy Simple tarifu imaju pravo da ponesu samo jedan komad ručnog prtljaga do 8 kg dimenzija 40x35x12cm.
Dozvoljena težina i količina zavisi i od destinacije na koju se leti, pa su konkretnije informacije o prtljagu dostupne prilikom same kupovine karte.

Klase avio kompanije Lot Polish Airlines

Lot Polish u svom sistemu ima 7 klasa koje se razlikuju u uslugama dostupnim prilikom rezervacije i kupovine karte i tokom leta.

LOT Ekonomska Simple – osnovna i najpovoljnija tarifa, koja ne uključuje dodatni prtljag pored ručnog i promene datuma nisu dozvoljene. Takođe, putnici koji su platili kartu po ovoj tarifi, dodatno plaćaju ukoliko žele da biraju sedište u avionu. Čekiranje je besplatno.

LOT Ekonomska klasa – u cenu karte je uključen i jedan komad čekiranog prtljaga i putnici sa kartom za ovu klasu imaju mogućnost dobijanja popusta za decu.

LOT Ekonomska Plus – svakako klasa koja nudi više prednosti u odnosu na simple i običnu ekonomsku. Putnicima je na raspolaganju posebna telefonska linija kao i prednost prilikom čekiranja, ukrcavanja i predavanja prtljaga. Ekonomska Plus klasa podrazumeva sedišta na početku aviona, kao i plaćeni pristup poslovnom klubu.

LOT Biznis klasa – definitivno najudobniji način putovanja. Cena karte obuhvata sve pogodnosti iz nižih klasa. U cenu karte su uključene sve pogodnosti kao i pristup poslovnom klubu. Putnici mogu proći kroz zasebno čekiranje i odvojenu bezbednosnu proveru, koja im omogućava da brzo završe aerodromku proceduru.

Red letenja

LOT Polish Airlines 5 puta nedeljno ima letove iz Beograda do Moskve, Helsinkija, Berlina, Hamburga, Londona i Pariza. Od sredine 2019. godine, putnike iz Beograda prevoziće i do Varšave, što je odlična konekcija za sve one koji svoj put nastavljaju do nekih drugih evropskih gradova ili pak do Čikaga, Njujorka ili Toronta.

Flota

Flotu LOT Airlinesa čine 37 aviona od kojih su 2 Boeing 787 Dreamliner – najmoderniji avioni današnjice. Ovaj avion odlikuje velika udobnost putovanja, šira prostranost kabine, manja buka, više prostora za ručni prtljag, visok nivo konfora tokom leta na svim klasama i nečujan motor aviona tokom leta.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.


Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.