Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio-kompanija Transavia

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O avio kompaniji Transavia

Transavija je druga najveća avio kompanija u Holandiji. Ova avio kompanija se može pohvaliti brojem od 9 miliona putnika na godišnjem nivou, kao i modernom flotom. Transavia je deo AIR France KLM grupe. Od osnivanja 1965. godine, pa do danas, ovaj prevoznik je realizovao letove do više od 100 destinacija.

Glavna sedišta kompanije, kojih ima ukupno šest, nalaze se u Holandiji i Francuskoj. Pored toga, Transavia avioni poleću iz još 20 zemalja u Evropi i na Mediteranu.

 

Prtljag 

Prtljag koji je moguće uneti u avionsku kabinu na letovima kompanije Transavia, mora biti određenih dimenzija, svaki putnik ima pravo na jedan komad ručnog prtljaga.

Imajte na umu da se pod ručnim prtljagom podrazumevaju i tašna, lap top torba, torba za kameru/foto aparat.
Ukoliko dimenzije ne prelaze 45 x 40 x 25 cm, torba će sigurno moći da bude unešena u avionsku kabinu. Torbe koje su većih proporcija, ali koje nisu veće od 55 x 40 x 25 cm, u nekim slučajevima mogu biti prebačene u prtljažnik aviona bez doplate. Ovo se dešava kada je prostor za ručni prtljag u kabini prepunjen.

Za sve torbe koje ne odgovaraju propisanim dimenzijama i težini, plaća se nadoknada u iznosu od 40 eur po komadu prtljaga.

Za čekirani prtljag koji ide u prtljažnik aviona, potrebno je izvršiti doplatu prilikom kupovine karte ili naknadno, ali obavezno pre prijave na let (bilo da prijavu vršite online ili direktno na aerodromu). Ako to uradite na sajtu avio kompanije, cena je niža. Ukoliko pak dodatni kofer ili veću težinu prijavljujete na aerodromu priliko čekiranja, iznos doplate je znatno veći.

Svaki putnik ima pravo na maksimalo 5 komada čekiranog prtljaga koji se prenosi u prtljažniku aviona. Ukupna težina svih torbi ne sme da pređe 50 kg, a pojedinačna torba sme da bude maksimalne težine do 32 kg.

 

Online check-in 

Opcija prijave na let putem interneta, otvorena je za većinu letova kompanije Transavia. Online check-in je dostupan 30 sati pre leta, a ova opcija je otvorena sve do 4 ili 1 sat pre poletanja -  u zavisnosti od leta. Za polaske sa pojedinih destinacija, nije moguće izvršiti prijavu putem interneta.


Tarife avio kompanije Transavia

Transavia nudi različite tarife svojim putnicima- Basic, Plus i Max.

Basic

U okviru Basic tarife, putnik ima pravo samo na jedan komad ručnog prtljaga, maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm i maksimalne težine 10 kg. Putnici koji su se opredelili za ovu tarifu, nemaju pravo na računanje i sakupljanje pređenih milja.

Plus

Plus tarifa podrazumeva pravo na jedan ručni prtljag maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm i maksimalne težine 10 kg kao i na jedan komad prijavljenog prtljaga težine do 20 kg. Takođe, u okviru ove tarife putnik ima pravo izbora standardnog sedišta.

Max

Putnici koji su kupili kartu za Max tarifu mogu da računaju na jedan ručni prtljag maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm i težine do 10 kg, kao i na jednu manju torbu (npr. Lap top torba). Pored toga, imaju pravo na jedan komad prtljaga maksimalne težine 30 kg i na izbor bilo kog sedišta u avionu.

 

Flota

Flota kompanije Transavia može se pohvaliti modernim, mladim i ekološki prihvatljivim letelicama. Sastavljena je od 73 aviona Boeing 737. Deo letelica je opremljen “Sky” enterijerom sa led svetima u avionskoj kabini, koja doprinose prijatnijoj atmosferi tokom leta. Sedišta u avionima su presvučena vrstom kože koja je prijatnija i lakša, pa su i troškovi čišćenja i potrošnje goriva smanjeni.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.


Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.