Rezervišite Vaš let
Više opcija


Avio-kompanija Vueling Airlines

Informacije o kompaniji, promotivne avio karte, klase, pravila o prtljagu...

O avio kompaniji Vueling Airlines

Komapanija Vueling je osnovana 2004. godine. Ovaj niskotarifni španski prevoznik leti do više od 130 destinacija, uključijući velike gradove u Španiji, Evropi, Severnoj Africi i na Bliskom Istoku. Vuelingove baze se nalaze na dva aerodroma, u Barseloni i Rimu.

 

Check-in

Prijava na let je dostupna do 4 sata pre poletanja. Online chek-in je dostupan na svim uređajima – kompjuter, telefon, tablet. Nakon čekiranja, boarding kartu je potrebno ili ištampati ili sačivati na mobilnom telefonu.
 

Ručni prtljag

Na letovima kompanije Vueling, dozvoljeno je nošenje jednog komada ručnog prtljaga težine do 10 kg i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 20 cm. Takođe, dozvoljeno je nošenje i jedne manje torbe koja može da bude smeštena ispod sedišta, a ne bi trebalo da prelazi dimenzije 35 x 20 x 20 cm. Za putnike sa bebom, u ručnom prtljagu se može naći sve što je neophodno za bebu. Za torbe koje ne odgovaraju propisanim proporcijama, biće naplaćena naknada prebacivanja u prtljažnik aviona.

 

Čekirani prtljag

Svaki putnik ima pravo na jedan komad čekiranog prtljaga. Vueling nudi nekoliko različitih veličina za koje se možete opredeliti prilikom doplate za prtljag. Možete odabrati da nosite torbu od 15, 20, 25 i 30 kg. Savet je da veličinu prtljaga odaberete prilikom kupovine karte, jer visina doplate može da bude i do 50% jeftinija nego ako to radite na aerodromu, pred let.

Ukoliko imate čekirani prtljag i obavili ste online prijavu na let, na pojedinim aerodromima, poput Barselone, moguće je ostaviti čekirani prtljag na određenim mestima bez čekanja u redu za čekiranje.

 

Tarife low cost kompanije Vueling

Basic

Osnovna i najpovoljnija tarifa koja podrazumeva jedan komad ručnog prtljaga. Ostale usluge su dostupne uz doplatu.

Optima

Putnici koji su kartu kupili po Optima tarifi mogu da računaju na mogućnost bukiranja prvog sedišta, pravo na jedna komad ručnog i isto toliko predatog prtljaga kao i na instant boarding kartu.

Family

Pored svih prednosti koje imate u okviru Optima, ova tarifa dodatno omogućava prioritetno ukrcavanje i ekskluzivno čekiranje na glavnim aerodromima kompanije Vueling.

TimeFlex

Svakako tarifa koja podrazumeva najveći opseg mogućnosti. Pored svega navedenog u prethodnim, prednosti putnika koji su kupili karte po TimeFlex tarifi su: neograničen broj menjanja datuma leta, promene na dan letenja bez nadoknade, brži prolazak kroz sigurnosne procedure na aerodromima u Barseloni, Berlinu (Tegel), Briselu, Dizeldorfu, Frankfurtu, Hanoveru, Helsinkiju, Hamburgu, Londonu (Gatwick), Minhenu, Rimu, Štutgartu i Cirihu.


Flota

Flota kompanije Vueling broji 107 letelica, tipova Airbus A319-100, Airbus A320-200, Airbus A320neo i Airbus A321-200.


Avio kompanije

Na našoj stranici avio kompanije možete pronaći detaljne informacije o najtraženijim avio kompanijama. Saznajte pravila o čekiranju, prtljagu, klasama... Izdvajamo popularne low cost avio kompanije o kojima takođe možete pronaći dosta korisnih informacija.


Jeftine avio karte

Za vas svakodnevno izdvajamo jeftine avio karte do najtraženijih destinaija širom sveta. U slučaju bilo kakvih nedoumica, pročitajte naše korisničke informacije.
Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.