Rezervišite Vaš let
Više opcija


Budimpešta

Putovanje u Budimpeštu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Budimpesta

Budimpešta

Mađarska

OD 52 €

Beograd - Budimpesta promotivna akcija AIR SERBIA

Period prodaje: do 05. februara
Period putovanja: 01.februar - 01. april 2023.  
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Mogućnost doplate većeg prtljaga • Jedan pravac •

Budimpešta - glavni grad Mađarske, poznata je po impozantnoj arihtekturi, termama i prelepim mostovima. Najlepši i najstariji je Lančani most. Budimpeštu čine dva dela- Budim na uzbrdici i Pešta u ravnici. Sa vidikovca koji se nalazi na Budimskom dvorcu pruža se neverovatan pogled na Peštu i dominantni Dunav. Možda najpoznatija građevina u Budimšeti je zgrada Parlamenta, podjednako lepa kad se gleda sa reke, iz neposredne blizine ili izdaleka. Karakterističan za Budimpeštu je i žuti tramvaj, a linija broj dva će vas od Parlamenta do centra Pešte provesti uza samu obalu Dunava, pa ćete uživati u pogledu na mostove i u lepotama Budima. 

Beograd - Budimpešta udaljenost

Beograd od Budimpešte deli 378km drumskog puta. Iako se kolima vrlo brzo može stići do prestonice Mađarske, putnici iz Beograda na raspolaganju imaju i za avionski prevoz koji je svakako znatno kraći- let traje svega 40 minuta.


Beograd - Budimpešta letovi

Direktan let od Beograda do Budimpešte realizuje kompanija Belavia,  ali polasci postoje dva puta nedeljno, samo tokom letnjih meseci. U ostalom delu godine, do Budimpešte je moguće stići letovima sa presedanjem.


Avio karte Beograd - Budimpešta

Avionske karte za direktan i za letove sa presedanjem možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Budompešte, prema datumima koji vama odgovaraju, proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Mađarske, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je u većini slučajeva jeftinija opcija.


Aerodrom Budimpešta

Aerodrom u Budimešti je najveći u celoj Mađarskoj i nalazi se na 16km udaljenosti od centra grada. Javnim prevozom je lako stići do aerodroma.


Kako da kupim avio kartu do Budimpešte online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Budimpeštu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O BUDIMPEŠTI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Budimpešti

VALUTA

Mađarska forinta (HUF)

PIVO

0.5 lit

450 HUF

RESTORAN

Prosečan

restoran

5.000 HUF

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

350 HUFCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.