Rezervišite Vaš let
Više opcija


O FlyFilip-u

FlyFilip.rs nastao je kao ideja da se klijentima turističke agencije Filip Travel maksimalno olakša, pojednostavi i ubrza kupovina avio karata. 

Na portalu www.flyfilip.rs najbrže i najlakše možete sami rezervisati i uplatiti avio kartu. U FlyFilipu možete kupiti najpovoljnije avio karte svih svetskih avio kompanija. Ljubazno osoblje FlyFilip-a je tu da vam pruži uslugu maksimalnog kvaliteta i sve informacije u najkraćem roku.

Možda niste znali, naš početak 1993. godine bio je upravo prodaja avio karata.

Kako su godine prolazile, Filip Travel doo je postajao sve veći organizator putovanja, a avio karte je razvijao kao poseban sektor. Danas je Filip Travel vodeći turoperator u Srbiji i bavi se organizacijom putovanja u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, kao i minibus i autobuskim prevozom.

U direktoj saradnji sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosilac licence IATA) svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije u željenim terminima.

Veoma brzo i lako pronaći ćemo najpovoljniju avio kartu i najbolje termine leta za destinacije do kojih želite da odletite.  Ljubazno i profesionalno osoblje FlyFilip –a će vas, uz višegodišnje iskustvo i poznavanje najnaprednijih rezervacionih sistema, najjednostavnije i najekonomičnije uputiti do željenih destinacija.

Inovacija koju donosi www.flyfilip.rs je mogućnost kupovine avio karte online. U par jednostavnih koraka na portalu www.flyfilip.rs možete pretražiti željene letove, rezervisati ih i uplatiti.

Ukoliko vam je ipak neophodna asistencija, savet i pomoć prilikom kupovine očekujemo vaš poziv na 011/4-159-169. 

Čekamo vas i na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 70
 u Beogradukako bismo zajedno našli najbolje rešenje za vaš naredni let.

Jeftine avio karte možete potražiti i u svim ostalim poslovnicama Filip Travel-a.

Upite sa željenim datumima i destinacijama možete nam slati i na adresu avio@flyfilip.rs.

Pratite promotivne akcije putem sajta i društvenih mreža FlyFilip, pretražite letove prema datumima i željenom itinereru brzo i lako, rezervišite online ili lično u FlyFilip poslovnicama.

"Svet je knjiga, a oni koji ne putuju,
čitaju samo jednu stranicu"
Sveti Avgustin


Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.