Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kako kupiti avio kartu?

Preko FlyFilip online sistema možete kupiti avio karte za sve destinacije u svetu.

Rezervacije su besplatne. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovom sajtu, kao i broj osoba koje putuju. Nakon toga, sistem će pronaći najpovoljniju avio kartu za vas, nakon čega možete izvršiti rezervaciju. 

Kada napravite rezervaciju avio karte, od nas ćete dobiti email sa potvrdom rezervacije i sa detaljnim uslovima i rokom za kupovinu vaše avio karte.

Kreditnom karticom online možete kupiti avio kartu ukoliko je datum putovanja duži od 24 sata od trenutka transakcije.

Ovaj rok je određen zbog obavezne provere validnosti kreditne kartice kojom plaćate. Prvobitno ćete na mail dobiti potvrdu rezervacije.

Kada vaša kartica prođe sigurnosnu proveru, elektronska karta će biti izdata i poslata na e-mail adresu koju ste ostavili. U slučaju da narednih 24h ne dobijete elektronsku kartu na email koji ste ostavili, molimo Vas da nas kontaktirate.

Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite online plaćanje kreditnom karticom, na našem sajtu možete napraviti rezervaciju avio karte, a kao način plaćanja odabrati opciju “uplata u agenciji” ili "faktura (uplata na račun)", nakon čega vašu avio kartu možete platiti u nekoj od naših poslovnica ili uplatom preko računa.Copyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.