Rezervišite Vaš let
Više opcija


Heraklion

Putovanje u Heraklion avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Heraklion – prestonica i najveći grad Krita. Iako nije omiljen kao letovalište, jer se ne može pohvaliti lepim plažama, ne znači da Heraklion nije vredan posete tokom boravka na Kritu. Sam grad predstavlja mešavinu svih kultura i naroda koji su osvajali kritsko ostrvo, a u njegovoj blizini se nalazi i čuvena palata Knosos i ostaci istoimenog drevnog grada. Heraklion je sačinjen od dva glavna trga - Trg Laova sa fontanom Morosini i Trg Platea Eleftherias koji se nalazi blizu luke. Veliki broj međunarodnih letova sleće na aerodrom blizu Herakliona.

Beograd – Heraklion trajanje leta

Za putovanje kolima ili autobusom, od Beograda do Herakliona potrebno je preći 1.440 km. Kako bi to putovanje trajalo oko 21 sat, prevoz avionom je definitivno jednostavnija i brža opcija za odlazak na severnu obalu Krita.

Direktnim letom, do Herakliona se stiže za jedan sat i 50 minuta, dok letovi sa presedanjem traju minimum četiri sata.


Direktan let od Beograda do Herakliona

Direktan let do prestonice Krita postoji, ali na njega ne možete računati tokom cele godine.

Avio kompanija Ellinair jedina u ponudi ima direktnu liniju Beograd – Hereklion. Trebalo bi imati u vidu da su letovi svega nekoliko puta mesečno tokom letnjih meseci, što znatno smanjuje mogućnost izbora datuma prema potrebama putnika.

S obzirom na to, za putovanje na sever Krita iz Beograda, predlažemo da se opredelite ili za let sa presedanjem ili za čarter letove do Herakliona (Na vrhu ove stranice).


Beograd – Heraklion avio karte

Avio karte za sve letove od Beograda do Herakliona, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte Herakliona, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Krita, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Aerodrom Heraklion, Krit

Međunarodni aerodrom Heraklion je drugi najprometniji u celoj Grčkoj i nalazi se nedaleko od samog grada, pa se do njega stiže brzo i lako. Lokalni autobusi sa aerodroma saobraćaju tokom celog dana, sa kratkim vremenskim razmacima između polazaka.

Kako da kupim avio kartu za Heraklion online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Heraklion online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O HERAKLIONU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Heraklionu

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

14 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.20 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.