Rezervišite Vaš let
Više opcija


Kavala

Putovanje u Kavalu avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Kavala - jedan od najživopisnijih gradova Grčke, smešten je na padinama planine Simvolo. U Kavali ćete osetiti neobičnu kombinaciju energije velikog grada i mirnog primorskog mesta. Priimetićete i mešavinu hrišćanske i islamske kulture, posebno u starom delu grada. Grad nudi brojne sadržaje i ima različitih dešavanja tokom cele godine. Na širokoj promenadi pored mora, možete uživati u šetnji, sesti u neki kafić ili bar ili jednostavno posmatrati more sa klupe. Ako poželite ostrvski ambijent, od Kavale se ferijem za nešto više od sat vremena može stići do Tasosa i njegovih prelepih plaža.

Beograd – Kavala udaljenost

Udaljenost ova dva grada nije velika- 771 km, pa se brojni putnici iz Beograda odluče za putovanje kolima.

Naravno, za sve one koji preferiraju avionski prevoz, postoje i letovi do Kavale.


Beograd - Kavala let

Direktan let od Beograda do Kavale ne postoji.

Najkraći let traje 3 sata i 50 minuta, sa jednim presedanjem. S obzirom da su u pitanju letovi sa presedanjem, svakodnevno postoje polasci avio kompanija sa beogradskog aerodroma sa čijim letovima možete napraviti konekciju do Kavale.


Avio karte Beograd – Kavala

Avionske karte svih avio prevoznika koji nude letove sa presedanjem do Kavale, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Kavale, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Kavale, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Kavala najpoznatije plaže

Ako letujete u Kavali, sigurno vam neće nedostajati lepe plaže. Na istoku je smeštena Keramoti, a na ulazu u grad naići ćete na pažu Perigali. U samom gradu možete provesti dan na plaži Rapsani, a zapadno od Kavale su nanizani prelepi predeli - Nea Iraklitsa, Nea Peramos, Amolofi, Almira, Sarakina, Karijanijeva plaža, Ofrinijeva plaža i mnogo malih i ništa manje lepih plaža.


Kako da kupim avio kartu do Kavale online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Kavalu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

 

KRATKE ČINJENICE O KAVALI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Kavali

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.5 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

14 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1.20 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.