Rezervišite Vaš let
Više opcija


Lusaka

Putovanje u Lusaku avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Lusaka - glavni i najveći grad Zambije, ujedno je i jedan od najbrže rastućih gradova u ovom delu Afrike. Lusaka je najveća urbana zona zemlje i komercijalni centar. U prestonici Zambije možete videti mnogo interesantnih i živahnih pijaca, a podjednako zanimljiva turistima i lokalcima je Lumburma pijaca. U novom, modernijem delu grada, smeštene su vladine zgrade. Najatraktivnija javna zgrada u gradu je Nacionalni muzej. Jedna od atrakcija bez kojih poseta Lusaki nije potpuna je Munda Wanga park u kojem je sve napravljeno tako da podseća na prirodno stanište životinja, a u okviru parka postoji i utočište pojedinih vrsta divljih životinja.

Avio karte Beograd – Lusaka

Direktan let od Beograda do Lusake ne postoji.

Za putovanje do prestonice Zambije, putnicima iz Beograda su potrebna minimum dva leta. Prilikom pretrage, savetovali bismo vas da uzmete u obzir i letove sa više od jednog presedanja - neretko imaju kraće konekcije i ukupno trajanje putovanja je često znatno kraće nego ako se opredelite za let sa samo jednim presedanjem.

Avionske karte za sve letove od Beograda do Lusake možete kupiti na našem sajtu. Pogledajte i kako da kupite avio kartu.

 

Cena avio karte za let od Beograda do Lusake

Avionska karta do glavnog grada Zambije, kao što smo napomenuli, podrazumeva jednu, a često i dve promene leta. Povoljnija cena karte, uglavnom podrazumeva i duže vreme putovanja, ali kako se to ne dešava baš uvek, ne možemo reći da je utvrđeno pravilo.

Cenu avionske karte od Beograda do Lusake, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne avio karte do Lusake, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je u najvećem broju slučajeva jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.


Vremenska razlika Beograd – Lusaka

Vremenska razlika između Srbije i Lusake u Zambiji ne postoji, u periodu kada se kod nas koristi letnje računanje vremena. U zimskim mesecima, ta razlika iznosi -1 sat, pa bi tada bilo potrebno časovnike pomeriti jedan sat unapred u odnosu na vreme u Beogradu. Kada se spremate za let, imajte na umu da su na kartama navedena lokalna vremena grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za Lusaku online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Lusaku online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Africi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O LUSAKI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Lusaki

VALUTA

Kvača (ZMW)

PIVO

0.5 lit

14 ZMW

RESTORAN

Prosečan

restoran

150 ZMW

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

9 ZMWCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.