Rezervišite Vaš let
Više opcija


Meksiko Siti

Putovanje u Meksiko Siti avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Meksiko Siti - prestonica Meksika, jedan je od najvećih svetskih gradova. Trg Sokalo najveći trg na svetu i nalazi se u središtu Meksiko Sitija. Na trgu je ulica koja nosi ime Franciska Madere, karakteristična po brojnim restoranima, galerijama, prodavnicama, na čijem kraju se nalazi zgrada Torre Larionamericana, “meksički Empire State Building”. Meksiko Siti ima i jednu od najdužih ulica na svetu- Bulevar Reforma, u kojoj su smeštene ambasade, ekskluzivni hoteli i poslovne zgrade. Kojoakan je umetnički kvart gde možete uživati u galerijama, nastupima uličnih svirača i svakako meksičkoj hrani. Nikako nemojte da propustite nastupe marijača na trgu Garibaldi, koji sviraju meksičku tradicionalnu muziku.

Beograd - Meksiko Siti let

Za let od Beograda do Meksiko Sitija ne postoji direktna avionska linija, pa su na ovoj relaciji potrebna minimum dva leta. Kraća putovanja traju oko 17-18 sati, ali su neretko karte za ove letove značajno skuplje u odnosu na one koji traju preko 20 sati.


Avio karta za let do Meksko Sitija

Avionsku kartu za letove do Meksiko Sitija vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu.

Za proveru cene prema datumima koji vama odgovaraju, koristite pretraživač na vrhu ove stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Meksika, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - Mekisko Siti, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Viza za Meksiko

Građanima Republike Srbije je neophodna viza za boravak na teritoriji Meksika. Viza je besplatna za turistički boravak, ali savetujemo da sve detalje proverite u Ambasadi Meksika pre putovanja.


Klima u Meksiko Sitiju

Nadmorska visina samog grada (2.240m) utiče i na klimu, pa su leta ovde topla a zime blage. Januar je najhladniji, a maj najtopliji mesec. Kišni period je od juna do oktobra.


Kako da kupim avio kartu za Meksiko online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Meksiko Siti online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MEKSIKO SITIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Meksiko Sitiju

VALUTA

Meksički pezo (MXN)

PIVO

0.5 lit

40 MXN

RESTORAN

Prosečan

restoran

250 MXN

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

5 MXNCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.