Rezervišite Vaš let
Više opcija


Pert

Putovanje u Pert (Perth Australija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Pert - glavni i najveći grad Zapadne Australije, ujedno je i četvrti najnaseljeniji grad Australije. Smešten je duž obale reke Svan, posebne po tome što se na njoj mogu videti crni labudovi. Pert je poznat kao najsunčaniji grad na svetu, sa prosečno 8 sunčanih sati tokom dana. Kings Park je smešten unutar grada i veći je čak i od njujorškog Central Parka. Nedaleko od grada, možete posetiti ostrvo Rotto, gde se nalaze neke od najlepših peščanih plaža na svetu, koralni grebeni i neverovatan morski svet. Jedno od omiljenih mesta posetilaca je Cottesloe, predivna plaža sa brojnim barovima i restoranima, pa je uživanje zagarantovano.

Let Beograd – Pert (Perth)

Zbog velike udaljenosti ova dva grada, putovanje od Beograda do Perta traje poprilično dugo. U najboljem slučaju u putu ćete provesti 21 sat. Na dužinu putovanja utiče lokacija aerdoroma na kojima se vrše konekcije, kao i trajanje pauze između letova, pa se tako može desiti da je za pojedine datume bolje opredeliti se za let sa više presedanja a kraćim pauzama, jer će ukupno trajanje putovanja biti kraće.

 

Avio karte Beograd – Pert

Avionske karte za let do Perta iz Beograda možete kupiti na našem sajtu. Na jednom mestu možete kupiti avio karte za sve letove.

Cenu avionskih karata od Beograda do Perta u Australiji, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Perta, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno.

S obzirom da je do Perta potrebno više letova, cene ovih karata uglavnom zavise od više avio prevoznika, pa su promene česte.

 

Vremenska razlika između Beograda i Perta

Tokom letnjih meseci, vremenska razlika između ova dva grada je +6 sati, što se smanjuje za jedan sat kada u Srbiji počne zimsko računanje vremena. Zbog vremenske razlike, kada boravite u Pertu, časovnike podesite 6 ili 5 sati unapred. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.

 

Viza za Australiju

Građanima Republike Srbije neophodna je viza za boravak na teritoriji Austrlije. Ako planirate putovanje u Pert, predlažemo vam da proverite potrebnu dokumentaciju za vizu u ambasadi Australije u Beogradu.

 

Kako da kupim avio kartu za Pert online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Pert online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Australiji i Okeaniji, do kojih često imamo jeftine avio karte

KRATKE ČINJENICE O PERTU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Pertu

VALUTA

Australijski dolar (AUD)

PIVO

0.5 lit

10 AUD

RESTORAN

Prosečan

restoran

45 AUD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

4.40 AUDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.