Rezervišite Vaš let
Više opcija


Punta Kana

Putovanje u Dominikansku Republiku – avio karte, cene, korisne informacije...

Punta Kana – karipski biser, mesto za odmor i relaksaciju pored plaže. Ovo je jedna od najturističkijih, i sa pravom, jedna od omiljenih oblasti posetilaca Dominikanske Republike. Punta Kana ima deset plaža koje izlaze na Atlantski ocean, a poznata je i po luksuznim hotelskim kompleksima smeštenim duž obala. Plaže u ovoj oblasti Dominikane prostiru se na oko 50 km i bez obzira na brojne hotele, sve plaže su javne i slobodno možete uživati u njihovim čarima.

Avio karte Beograd – Punta Kana

Dominikanska Republika ima sedam međunarodnih aerodroma, od čega su dva u Santo Domingu a jedan u Punta Kani.

S obzirom da direktan let ne postoji, imajte na umu da putovanje traje poprilično dugo. Ukupno trajanje putovanja varira u zavisnosti od toga da li ste kupili kartu za dva ili više leta, odnosno da li imate samo jednu ili više pauza u letovima od Beograda do Punta Kane. U proseku, najkraće putovanje traje oko 14 sati.


Vreme na Punta Kani

Prosečna godišnja temperatura na ostrvu je 28 stepeni. Odmor u Punta Cani će vam biti ispunjen sunčanim danima, idealnim za uživanje i istraživanje predivnih plaža koje ova oblast nudi. Treba izbegavati period od jula do oktobra kada su na ostrvu uragani.


Vremenska razlika između Beograda i Punta Kane

Vremenska razlika izmedju Beograda i Punta Kane je -6 sati, odnosno na Punta Kani je 5 sati manje nego u Beogradu. Bitno je ovo imati na umu prilikom kupovine karte, jer su termini leta uvek navedeni po lokalnom vremenu.


Viza za Dominikansku Republiku

Za putovanje u Dominikansku Republiku, gradjanima Republike Srbije je pored važećeg pasoša potrebna i turistička propusnica – „Tarjeta de Turista" (za turistički boravak do 30 dana), koja se pribavlja na aerodromu, na šalterima pre pasoške kontrole. Svakako, pre puta je potrebno da proverite navedene informacije, zbog eventualnih promena.


Kako da kupim avio kartu do Punta Kane online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 minuta. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.
 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Punta Canu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O PUNTA KANI

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Punta Kani

VALUTA

Dominikanski pesos (DOP)

PIVO

0.5 lit

100 DOP

RESTORAN

Prosečan

restoran

700 DOP

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

40 DOPCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.