Rezervišite Vaš let
Više opcija


San Dijego

Putovanje u San Diego avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

San Dijego - najjužniji grad u Kaliforniji, a za mnoge je i najlepši grad u celoj Americi. Nalazi se blizu meksičke granice, ali se uticaj susedne države može osetiti samo u Starom gradu i po tome što ulice i kvartovi imaju španska imena. San Dijego je smešten na peščanim plažama Pacifika pa osim za obilazak grada, možete odvojiti i vreme za uživanje na nekoj od poznatih plaža. Uveče najviše ljudi ima u Starom gradu i u delu grada pod nazivom Gaslamp Quarter. U centru grada nalaze se brojni šoping molovi ali i restorani u kojima možete odmoriti uz živu muziku.

Beograd - San Diego let

Let od Beograda do San Diega podrazumeva putovanje duže od 15 sati. Za to su potrebna minimum dva leta, jer direktna avionska linija od Beograda do San Diega ne postoji. Zbog velike razdaljine letovi traju dugo, ali je najkraće i najjednostavnije opredeliti se za one sa konekcijom u nekom evropskom gradu odakle postoji direktan let za San Diego. Pa tako prevoznik Lufthansa ima u ponudi let od Beograda sa presedanjem u Frankfurtu, odakle postoji direktna linija za San Diego. U ovom slučaju putovanje traje oko 16 sati, uključujući i pauzu na frankfurtskom aerodromu. Neretko, let sa dva presedanja može da traje oko 17-18 sati, pa bi i to trebalo uzeti u obzir prilikom pretrage.


Avio karta za San Diego

Avionsku kartu za let od Beograda do San Diega vrlo jednostavno možete kupiti na našem sajtu. Kako ovaj let može da podrazumeva prevoz avionima različitih kompanija, cene se relativno brzo menjaju.

Cenu karte za San Diego, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do San Diega, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.

Za uvid u cenu povratne karte za let Beograd - San Diego, potrebno je da obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - San Diego

Vremenska razlika između ova dva grada je poprilično velika, -9 sati. Privikavanje na novu satnicu može da bude neugodno, ali za lakšu orijentaciju najbolje je da odmah pomerite časovnike unazad i počnete da se upravljate prema lokalnom vremenu. Kada se spremate za let, imajte na umu da je na avionskim kartama uvek navedeno lokalno vreme grada iz kog letite.


Kako da kupim avio kartu za San Diego online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za San Diego online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najpopularnije gradove u Severnoj Americi, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SAN DIJEGU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u San Dijegu

VALUTA

Američki dolar (USD)

PIVO

0.5 lit

6 USD

RESTORAN

Prosečan

restoran

26 USD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2.50 USDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.