Rezervišite Vaš let
Više opcija


Krasnodar

Putovanje u Krasnodar (Rusija) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Krasnodar - poznat kao jedan od najboljih gradova za život u Rusiji, nalazi se na jugu evropskog dela ove države. Veliki deo površine grada je pokriven zelenilom, pa možete steći utisak da se šetate kroz jedan veliki park. U Krasnodaru će vam svi reći da obavezno prošetate Krasnom ulicom koja prolazi kroz gradski centar i u kojoj se nalaze skoro sve znamenistosti kojima se grad diči. U njih spadaju i skulptura Katarine Velike i krasnodarska Trijumfalna kapija. U samom srcu grada smešten je Katarinin park. Ako poželite da odete do obale Crnog mora, za to je od Krasnodara potrebno svega dva sata vožnje vozom.

Beograd - Krasnodar direktan let

Od Beograda do Krasnodara postoji direktna avionska linija, a letovi su planirani tri puta nedeljno. Prema aktuelnom rasporedu, direktan let za Krasnodar obavlja samo avio kompanija Air Serbia, a polasci su utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Direktan let od Beograda do Krasnodara u proseku traje dva sata i 35 minuta. Sletanje je na međunarodni aerodrom u Krasnodaru, koji se nalazi na oko 12km istočno od centra grada.


Beograd - Krasnodar letovi

Kako sa beogradskog aerodroma ne postoje svakodnevno polasci za Krasnodar, putnicima za ovaj ruski grad na raspolaganju su i letovi sa jednim presedanjem. Ovaj način putovanja je svakako duži i skuplji nego u slučaju direktnog leta. Savetujemo da pogledate ponude kompanija Turkish Airlines, Aeroflot, Pegasus, Belavia…


Cena avionske karte Beograd - Krasnodar

Avionske karte za letove svih prevoznika od Beograda do Krasnodara, vrlo jednostavno i brzo možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Krasnodara, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na vrhu stranice.

Ukoliko želite povoljne karte do Rusije, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

Za uvid u cenu povratne karte Beograd - Krasnodar, obeležete odgovarajuće polje u pretraživaču.


Vremenska razlika Beograd - Krasnodar

Vremenska razlika između Beograda i Krasnodara iznosi +2 sata, pa u gradu na jugu Rusije časovnike treba pomeriti unapred. Kada se spremate za put, imajte na umu da su na avionskim kartama navedena vremena leta prema lokalnom vremenu grada iz kojeg polećete.


Kako da kupim avio kartu za Krasnodar online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Krasnodar online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail  avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O KRASNODARU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Krasnodaru

VALUTA

Ruska rublja (RUB)

PIVO

0.5 lit

70 RUB

RESTORAN

Prosečan

restoran

900 RUB

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

28 RUBCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.