Rezervišite Vaš let
Više opcija


Memingen

Putovanje u Memingen avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Memingen - grad smešten u Bavarskoj, pokrajini na jugu Nemačke. U istorijskom centru grada nalazi se prekrasan niz interesantnih znamenitosti sa mediteranskim elementima. Ovde možete uživati u laganoj šetnji i probati neki od ukusnih lokalnih specijaliteta. Memingem je mali grad i do otvaranja aerodroma, bio je destinacija u koju su dolazili samo posetioci iz okolnih mesta, ali se to značajno promenilo i veliki broj internacionalnih turista posećuje ovaj šarmantni gradić. Jedan od bržih načina da se istraži grad je biciklom, a sam centar je mali pa ga ga lako možete obići i peške.

Beograd - Memingen letovi

Interesantno je da od Beograda do Memingena postoji samo direktna avionska linija. Pa tako, osim što je najbrži, to je i jedini način da se avionom stigne do Memingena. Polasci su planirani tri puta nedeljno- ponedeljkom, sredom i petkom. Let u proseku traje jedan sat i 40 minuta.


Niš - Memingen letovi

Low cost kompanija Wizz Air ima letove za Memingen i iz Niša. Nedeljno postoje dva planirana polaska- svakog ponedeljka i petka. Za putnike iz Niša, direktan let do Memingena u proseku traje jedan sat i 55 minuta.


Avio karte Beograd -  Memingen

Bez obzira da li krećete iz Beograda ili Niša, avio karte za sve letove do Memingena možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Memingena, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Memingena, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte.


Aerodrom Memingen

Avioni kompanije Wizz Air, bilo da poleću iz Beograda ili Niša, sleću na internacionalni aerodrom u Memingenu, koji se nalazi nedaleko od centra grada.

Bitno je istači i da je ovaj aerodrom na udaljenosti od oko dva sata vožnje od Minhena. S obzirom na to da je prevoznik low cost kompanija Wizz Air, mnogi putnici kao povoljniju opciju biraju da lete do Memingena i onda autobusom nastave do Minhena.


Kako da kupim avio kartu za Memingen online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio kartu za Memingen online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O MEMINGENU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Memingenu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

25 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

3 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.