Rezervišite Vaš let
Više opcija


Santorini

Putovanje na Santorini avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Santorini - magično grčko ostrvo, poznato po belim kućama, plavom moru i crnim vulkanskim stenama iznad kojih se uzdižu naselja. Važi za jednu od najromantičnijih destinacija u Grčkoj. Ovde možete odsesti u nekom od luksuznim hotela sa pogledom na Egejsko more. Da biste doživeli Santroini, nije dovoljno posetiti ga samo na jedan dan u okviru izleta- tek posle nekoliko dana osetićete pravi duh ovog ostrva. Idealna je destinacija za sve koji traže mir, dostižan čak i u jeku sezone. Mopedi su najčešće prevozno sredstvo na Santoriniju, idealno za obilazak ostrva.

Beograd - Santorini razdaljina

Santorini je od Beograda udaljen oko 1.400 km, za šta je prosečno potreban 21 sat vožnje kolima. Za sve one koji ne žele da skoro ceo jedan dan provedu u putu do ovog ostrva, na raspolaganju je avionski prevoz.


Beograd - Santorini let

Tokom celog leta postoje letovi koji spajaju Beograd i Santorini.

Od sada, zahvaljujući kompaniji WizzAir, dostupna je i direktna linija Beograd - Santorini. 

Avio karte za let od Beograda do Santorinija

Avionske karte za sve letove od Beograda do Santorinija, možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte do Santorinija, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Santorinija, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki let pojedinačno. 


Santorini plaže

Zbog vulkanskog porekla ostrva, plaže na Santoriniju su od crnog, crvenog ili belog peska. Dramatična Crvena plaža je jedna od omiljenih većini turista i ovde nećete naći ni jedan ugostiteljski objekat, samo prirodnu lepotu intenzivno crvenih stena koje je okružiju. Kamari je poznata po tome što ima mnogo kafića i restorana i do nje se lako dolazi autobusom, pa je i posećuje najveći broj turista.. Manja gužva je na plaži Vlihada, koja je dostupna samo onima koji imaju kola.


Kako da kupim avio kartu za Santorini online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Santorini online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs

 

Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SANTORINIJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove na Santoriniju

VALUTA

Evro (EUR)

PIVO

0.5 lit

2.25 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

20 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

2 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.