Rezervišite Vaš let
Više opcija


Skoplje

Putovanje u Skoplje avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Skoplje – najveći i glavni grad Severne Makedonije, leži na reci Vardar. Krase ga brojni mostovi ali jedan most je glavna znamenitost Skoplja - Dušanov most (Kameni most), koji spaja dve obale reke, odnosno stari i novi deo grada. U starom delu grada osetićete duh prošlih vremena. Posetite Bit pazar, sastavljen od lavirinta malih i uskih kaldrmisanih ulica sa brojnim tradicionalnim zanatskim radnjama. Tvrđava Kale, simbol je Skoplja i datira još iz IV veka. Da biste u potpunosti doživeli prestonicu naših suseda, ne propustite da probate neke od specijaliteta makedonske kuhinje u lokalnim restoranima.

Beograd – Skoplje razdaljina i trajanje leta

Udaljenost između Beograda i Skoplja, drumskim putem, iznosi 435 km. Vazdušna udaljenost je još manja - 320 km, pa putovanje avionom traje sat vremena i 15 minuta.


Beograd - Skoplje direktan let

Avio kompanija Air Serbia nudi direktan let od Beograda do Skoplja. Let traje jedan sat i 15 minuta, a polasci su svakog dana. Tokom letnje sezone, određenim danima postoje i dva polaska sa beogradskog aerodroma. Sletanje je na međunarodni aerodrom Skoplje. 


Beograd -  Skoplje cena karte

Cenu avionske karte od Beograda do Skoplja, prema datumima koji vama odgovaraju, možete proveriti na našem sajtu.

Avio karte za Air Serbia direktan let su ujedno i najpovoljnije avio karte za Skoplje. Ostali prevoznici koji poleću sa beogradskog aerodroma, do prestonice Severne Makedonije stižu uz prethodnu konekciju na nekom evrpskom aerodromu, što znatno produžava trajanje putovanja.


Kako da kupim avio kartu do Skoplja online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio karte za Skoplje online, pozovite nas na brojeve telefona 011 4 159 169  ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SKOPLJU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Skoplju

VALUTA

Denar (MKD)

PIVO

0.5 lit

100 MKD

RESTORAN

Prosečan

restoran

500 MKD

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

35 MKDCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.