Rezervišite Vaš let
Više opcija


Solun

Putovanje u Solun (Thessaloniki) avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Solun

Solun

Grčka

OD 177 €

Beograd - Solun  AIR SERBIA

Period prodaje: otvorena
Period putovanja: 31.Dec
***NAPOMENE*** Uračunat ručni prtljag • Mogućnost doplate većeg prtljaga 

Solun – grad u koji je lako zaljubiti se! Njegova lepota, užurbanost, kultura, istorija i predivni pogled na more retko koga ostavi ravnodušnim. Različita naselja koja ga čine, predstavljaju svetove za sebe. Ovde staro i novo savršeno funkcionišu. Iako nema nebodera i visokih zgrada, samo jedan pogled sa visine uveriće vas da je Solun jedan veiki i moćan grad. Solun (Thessaloniki na grčkom) drugi je po veličini grad u Grčkoj.

Beograd - Solun razdaljina i trajanje leta

Avionom od Beograda do Soluna prelazi se putanja od 525 km. Vreme trajanja leta je nešto više od sat vremena – u proseku 1 h i 10 min (direktan let). Za putovanje kolima bilo bi potrebno oko 7 h vožnje, jer bi u tom slučaju morala da se pređe putanja od 630 km.

Avio karte Beograd - Solun

Jedina avio kompanija koja ima direktne letove na relaciji Beograd – Solun je Air Serbia. Polasci su svakodnevni u letnjem redu letenja, dok je od novembra do aprila broj polazaka nešto manji - 4 puta nedeljno (dodatni polasci mogu biti uvedeni u decembru, u periodu novogodišnjih praznika). Let traje oko 1 sat i 10 minuta.

U većem delu godine (april - oktobar), Air Serbia ima svakodnevne polaske za Solun, kao i iz Soluna za Beograd. Tokom zimske sezone, od kraja oktobra do kraja marta, broj polazaka je smanjen na četiri dana u nedelji (dodatni polasci mogu biti uvedeni u decembru, u periodu novogodišnjih praznika).

Ukoliko želite da proverite red letenja ili ste u potrazi za povoljnom avionskom kartom iz Beograda do Soluna, pretragu možete izvršiti na našem sajtu.

Kako da kupim avio kartu do Soluna online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte.

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnost da kupite avio karte za Solun online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i najtraženije evropske metropole do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O SOLUNU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Solunu

VALUTA

Euro (EUR)

PIVO

0.5 lit

3.50 EUR

RESTORAN

Prosečan

restoran

17 EUR

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

1 EURCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.