Rezervišite Vaš let
Više opcija


Tel Aviv

Putovanje u Tel Aviv avionom – avio karte, cene, korisne informacije...

Tel Aviv - smešten je na obali Sredozemnog mora, nedaleko od Jerusalima, glavnog grada Izraela. Tel Aviv je dinamičan grad, kako po načinu življenja njegovih stanovnika tako i po količini zabave koju ovaj grad nudi pa je i poznat kao Majami Istoka. O istoriji grada dosta ćete saznati šetajući njegovim ulicama. Bulevar Rothschild je najlepša i najskuplja ulica u gradu, u kojoj se nalazi Zgrada nezavisnosti gde je i proglašena država Izrael. Drevna luka Jafa smeštena je na nekoliko kilometara od centra grada i specifična po uskim, popločanim ulicama, kamenim kućama i kuli sa satom.

Beograd – Tel Aviv trajanje leta

Let od Beograda do Tel Aviva u Izraelu, traje oko dva sata i 50 minuta.

Ukoliko kupite kartu za let sa presedanjem, putovanje će svakako duže trajati.

 

Beograd – Tel Aviv direktan let

Prednost za sve putnike za Izrael je što kompanije Air Serbia i Arkia imaju u ponudi direktan let od Beograda do Tel Aviva.

Polasci su više puta nedeljno i aktuelan raspored direktnih letova za Tel Aviv možete pogledati na ovom sajtu.

 

Air Serbia let Beograd – Tel Aviv

Kompanija Air Serbia je jedna od dve avio kompanije koje imaju direktan let od Beograda do Tel Aviva.

Polasci za Tel Aviv, sa beogradskog aerodroma, su više puta nedeljno. Let u proseku traje dva sata i 50 minuta.

 

Avio karte Beograd – Tel Aviv

Avinsku kartu za let od Beograda do Tel Aviva možete kupiti na našem sajtu.

Cenu avio karte od Beograda do Tel Aviva, prema datumima koji vama odgovaraju proverite na pretraživaču koji se nalazi na ovoj stranici.

Ukoliko želite povoljne karte do Tel Aviva, savetujemo da kupovinu ne vršite neposredno pre putovanja jer su cene tada uglavnom više, osim u slučaju akcijskih ponuda koje avio kompanije mogu da objave u bilo kom momentu. Takođe, uvek predlažemo kupovinu povratne avionske karte za Tel Aviv, koja je jeftinija nego kada biste kupovali kartu za svaki smer pojedinačno.

 

Kako da kupim avio kartu za Tel Aviv online?

Avio kartu možete lako kupiti direktno na ovom sajtu. Potrebno je da odaberete željenu destinaciju i datume u pretraživaču na ovoj stranici i da posedujete kreditnu karticu. Celokupan postupak kupovine karte bi trebalo da traje oko 5 min. Na kraju procesa, dobićete potvrdu putem maila da ste uspešno izvršili kupovinu željene avionske karte. 

 

Ukoliko vam je potrebna asistencija ili iz nekog razloga niste u mogućnosti da kupite avio kartu za Nicu online, pozovite nas na broj telefona 011 4 159 169 ili nam pišite na mail avio@flyfilip.rs


Pratite naše promotivne akcije

Predlažemo da se prijavite na našu mailing listu (news letter) kako biste na vreme bili obavešteni o svim ponudama i promotivnim akcijama.

Pogledajte i ponudu za ostale destinacije, kao i za najpopularnije gradove u Aziji, do kojih često imamo jeftine avio karte.

KRATKE ČINJENICE O TEL AVIVU

Valuta i osnovne informacije - pogledajte koliko
vam je novca potrebno za osnovne troškove u Tel Avivu

VALUTA

Novi Izraelski šekel (ILS)

PIVO

0.5 lit

30 ILS

RESTORAN

Prosečan

restoran

125 ILS

JAVNI PREVOZ

Karta u

jednom pravcu

5.90 ILSCopyright © 2020 by FILIPTRAVEL. Sva prava su zadržana.